September 28, 2009

Ape yang korang nampak?...



gambar nie aku ambik mase beraye kt umah kawan aku...
quite interesting...
agak-agak...
ape yang korang nampak?...

18 comments:

Sweet_Lolita said...

alamak,peliknye! npk mcm bntuk sparuh bdn n kaki,tgn tnpe kpale..haha

Luncai86 said...

aku npk kepalo ko, diseblik kepalo gjh 2...hu..hu...hu...

Faizal@PeJAY said...

aku naik pelik..

chipsmore said...

sy inesennnn...so xnmpak apa2x..hehe ;)

MX said...

hehehe...
cube tgk btol2...
sape mate2 diorang yang tajam...
try la bgtau atau imagine ke...
ape yg korang bleh nmpk dgn gmbar nie?..
hehehe...

Faizal@PeJAY said...

gajah

paraxixth said...

gua nampak pelik jerk bende nie...boleh terima akal tak. lu cakap betul2!..boleh terima tak jawapan gua nie!

p/s: gua terklik iklan nuffnang lu. celaka betul

♥♥♥akukahmilikmu♥♥♥ said...

konfius tgk pic nie..

MX said...

paraxixth-
lu tgk btol2...ape yg lu nmpak?...
hahaha...

akukahmilikmu-konfius cmner tu ek?...

paraxixth said...

naampak pelik la dowh!

Ayie a.k.a Nyei said...

*garu2 kepale* aku nampak orang main gitar kapok..[???] hahaha

MX said...

paraxixth-pelik bin ajaib kot...
hahaha

ayie-uishh...
jauh tu...hahaha...

Ayie a.k.a Nyei said...

sbnr nyer aku pun nampak jugak..wahahaha..kool2..

fateen hazira said...

nmpak mcm jari buat peace~ tp turn upside down~ aite?

MX said...

ayie-ko nmpak ape tu?...


fateen-looking for the best answer...=p

siti noor edayu said...

aaa...ayu nmpak gmbar pokok,kayu,n ade daun2 kaler hijau..:-j

MX said...

ayu-errr...tu mcm mgmbr actual punye explanation kn?..
huhuhu...

sabree hussin said...

sakit mata r tengok gambar tu, nampak pokok je la