September 14, 2009

Nilai sendiri....


Ape nk jadi dgn bangse Melayu kite?...
di tengah-tengah hari...
Tak sedar ke diorang nie yang sekarang nie bulan Ramadhan?...
bukanlah untuk menggalak perlakuan sedemikian...
tapi asl diorang nie tk reti nak hormat bulan yang penuh dengan baraqah ini?...


14 comments:

lalink7 said...

kejiii....
kat mana nieh?

MX said...

kt taman KLCC...
tk tau la asl diorng wat cmtu...

farah said...

gila.

perempuan pakai tudung plak tu.

haih,
tak bleh mencarut,
hilang pahala puasa.

*mengucap panjang.

AINI NORAINI said...

astaghfirullah....
nau'zubillah...
pompuan pkai tudung plak tu...
ish..mintak simpang la..
lindungi aku Ya Allah...

capture sndiri ke gmba ni MX?

MX said...

a'a..
capture sendiri..
memang kebetulan...
kitorang tgh ambik gmbar kt klcc time tu...

MX said...

kadang2 rase pelik la...
ape gunuenye diorang nie bertudung ek?...
tudung nie sekadar style je ke?...

M.YAZID said...

cumil gile diorang dating bawah tu.. hehe.. jum cari diorang.. hehe

MX said...

hahaha...
jom2...
nty bley wat mkn nsi minyak free...
hahaha...

Fyzal said...

isk isk isk

M.YAZID said...

hahaha.. nasi minyak free tue.. amek nasi beriani gam batu pahat r.. hahaha..

paraxixth said...

woit..amik kat mane tu.gua nak skodeng juga.cuci mate nak juga

Aku X-PO said...

hoho awat tak gi sound dpn2 je? kasi malu skit

MX said...

paraxixth- location kt KLCC...
byk lgi..tpi yg ni je smpat ambik...

x-po-mula2 pkir nk g sound jgk...
tpi msalahnye...pasangan yang duduk kt area tu yg acting same ramai la plak...huhuhu...

.mek.mizah. said...

mmg sungguh kurang ajar..
dasyat la derang neh..
astagfirullahalazim..