October 5, 2009

Siapa lagi?... (Part 1)

Salam...
Thanx kepada pengunjung ke blog aku nie....
entry kali nie bukan la nk menjatuhkan sape-sape tapi sekadar nak mendapatkan pandangan dari korang semua...
biase la pasal gender antara lelaki dan perempuan...

ok...first kite bagi kepada 3 kategori...

1)soal kewangan....
sape lagi mudah berjimat?...sape lagi yang banyak duit?...
sape yang lagi kaya?...

2)soal maruah@ego...
sape lagi ego?...sape lagi sombong?...

3)soal cinta...
sape lagi romantik?...sape lagi mudah difahami?...sape yg lagi berterus-terang?...
sape lagi banyak berahsia?...

so..berdasarkan kategori-kategori di atas...boleh tak u guys tinggalkan komen mengenai permasalahan ini?...
nanti aku akan cube solvekan persoalan nie pade entry2 yang akan datang...

6 comments:

Just_najmiE said...

returning ur visit.. (^^,)

1) kewangan..
- lelaki n pompuan sama ja klau pasal boros nih.. jmpa brg yg teringin, sebat ja.. byk duit, mungkin lelaki coz pikir masa depan, nak kawen la katakan.. kaya tu... unknown..

2) maruah@ego..
- lelaki lebih ego.. perempuan lebih sombong sebelum kenal rapat dgn seseorg.. tak boleh dipandang mudah babe..

3) cinta..
- pompuan lebih romantik tp rumit yg amat.. pompuan balance, terus terang boleh, berahsia pon boleh.. tp kuat rahsia tu slalunya laki la..

thanks for visiting my blog.. (^^,)

p/s :- opss, terclick nuffnang kamu..

MX said...

just_najmie- thanks for ur comment...=)

[z@ck] said...

soal kewangan : lelaki lebih berjimat..

soal ego/maruah : lelaki lebih ego..perempuan emo..

soal cinta :depends on both sides.

psst..hidup ni perlu saling melengkapi.so do women and men.they need each other.

=)

[thah] said...

soal kwangan:pompuan sedikit kedekut kot.well.i'm a little bit stingy sbb tu bleh ckp cam tu kot.tapi adk ku kdekot je.huhu

soal maruah/ego:dua2 ade ego tapi ego laki tggi dari pompuan..

cinta:both la kot.depends on the person.

sekadar mengomen ye. =)

MX said...

z@ck-tpi kn...kdg2 pempuan lgi ego dri lelaki?...btol tk?...

nway...
statement last tu btol...
tpi klau yg tk kawin or stand by themself tu cmne plak?...

hehehe...

MX said...

thah-lelaki bukan kedekut taw...
brjimat(hehehe)

prnah jumpe pempuan yg lgi ego dri lelaki...
tpi tk ramai...
=)

thanx for ur comment...