November 16, 2009

2012....dah tengok???.....,(update version)

Salam kepada semua bloggers....agak lame jugak aku tak menulis entry dalam blog aku nie...dekat2 sebulan jugak rasenye...

maaf semua coz aku agak sibuk dengan project final year...tambah2 plak dengan line internet yang sedia lembab kt cni...

so..buat entry kali nie...tak banyak yang aku boleh storykan kat cni...cume time aku tulis entry nie...aku sebenarnye tengah bengang nie...coz hari nie dah masuk hari ketiga aku tak dapat tiket nk tengok cite 2012....arggggghhhhhh.......


so...brape ramai yang dah tengok cite tu?....ape komen korang?...

aku dapat tiket nak tengok cite tu Rabu nie....so..kalau sape2 dah tengok....komen la sket yer....

nanti aku update komen aku untuk cite nie...


***updated***

aku baru balik dari tengok cite 2012....
so pandangan tentang citew nie...bleh bagi 4star....
kalau 5 perfect sgt plak...
CGI dalam cite nie bukan maen superbs laa.....
tak nmpak langsung mcm buat2....
tpi tak taw la klau aku tak perasan...
jlan cite ok...kire aku paham la dari mula sampai habis cite tu....
tak la memningkan kepale aku nak pkir mcm citer inglourious basterds....
susah nak paham...

so...
korang2 yang tak gi tengok lagi..pegi la tengok...
syokk habis wa cakap lu...




14 comments:

hudadida said...

suda tgk..
cgi movie tu mmg superb..mcm real..
tp jln cite x bpe best sgt la..
asik dok lam plane jek..
hehe..ape pon..slmt tengok =D~

Faizal@PeJAY said...

sempoi citer ni.effect dia pun ok
cuma jgn pcaya sgt le barat ni.diorg guna kalender maya kot diorg kata dunia kiamat padahal kiamat seluruh dunia suma musnah takde yg idup.
diorg mcm tiru bahtera yg Nabi Nuh wat bila bnjir

MX said...

hudadida- thanx....

otw nk g tgk nie....

tk sabo dh nie...

=)

MX said...

Faizal@Pejay- biase la...cite2 omputih sume camtu...

dh byk sgt pn diorang tiru....

tpii.....

aku kne g tgk jgk......

arrgghhhh....

=p

bella~~~ said...

aku tak tengok lagi ni ...nak gak tengok ...ramai member ckp best ..best yang mcmana aku pon tak tau ...pegi tengok dulu ye... nanti roger2 la best ke idak ...

StrawKuning said...

hmm...my fren sakap [ckp] cerita tu bese je dan dia ckp cerita tu ending dia tak best...xpe la nnt aq tgk aq komen ttg that film...

master teddy said...

cte die agak slow la..for me la,,len owg len citarasa..
salam perkenalan,,

bdk baekk.. said...

haha..
pdn muke x ley tgk..
org da tgk da..
hahahahaha....

MX said...

bella- ok2...

nty aku roger....

nie nk g tgk la nie...

hahaha....

MX said...

strawkuning-

member2 aku pn ade ckp cmtu jgk...

tpi tak taw la...

kne g tgk dlu....

MX said...

master teddy-

slamat b'knalan....

btol3x....

lain org lain citarase...

so kne la g tgk bru bleh komen....

=p

MX said...

bdk baekk-

arggghhhhh.....

nk g tgk la nie.....

=)

cik EPAL said...

best ke citee ni?? x rugi tiket ea???

MX said...

cik epal- best2...

rase nk tgk lagi...

tpi tu kn t'pulang pd taste masing2....

tpi cgi die wa ckap macam real la...

dh try cri yg nmpak cm kartun2 sket..tpi tkder...

huhuhu...