December 7, 2009

KB Mall Runtuh.....

Agak mengejutkan....hari nie aku dapat call dari rumah yang mengatakan KB Mall runtuh...mula-mula agak pelik jugak la...

malam tadi aku bukak news tv3...baru dapat tau yang KB Mall tak runtuh tapi ada kereta yang entah macam mane boleh terbabas dari parking tingkat atas KB Mall...

insiden nie telah mengonrbankan dua orang pelajar dari kolej masterskill...yang terletak bersebelahan dengan KB Mall...

so...nie antara gambar2 di tempat kejadian...




yang peliknye....
macamane kereta tu boleh langgar dinding parking bahagian atas tu ek?...
takkan diorang buat drift kot....

hmmmm....pelik2.....

8 comments:

bspotgurl said...

Ye ke nih?
Ishk.. pelik betul laaa

Sharinginfoz said...

semalam tgk kat the star online.... macam mana boleh berlaku kan??? bosan2 singgah le sini

armouris said...

elak kemalangan, jangan SMS ketika memandu! - Bahaya SMS (Ketika Memandu)

MX said...

bspotgurl- mmg btol...

smlm dh msuk news kt tv3...

mne tau hri nie masuk news lagi...

MX said...

sharingfoz-yup...

tu yg pelik tu...

ke bru dpt lesen?...

hmmmm....

MX said...

armouris-sms ke yg menjadi puncanya?...

ke driver tu tk reti nak memandu?....

~~bella~~ said...

huh nasib la nenek bella tak shoping time tu kat dalm KB mall kan .. kalau tak .......

MX said...

bella- huhuhuhu...