December 12, 2009

Ninja Assasin Review

Semalam aku bersama rakan-rakan telah menakluk GSC kat Alamanda...nak tengok Ninja Assasin....maybe entry nie lambat sket...
coz Ninja Assasin dah kuar sejak minggu lepas....

comment aku untuk cite nie...jalan cite ok la...boleh paham...tapi effect untuk darah2 tu...agak macam tipu sket....banyak sangat....
psatu untuk korang yang dah tengok mesti ingat yang scene last tu...time tempat 9clan kene serang dengan tentera tu...
siap ngan hummer ngan helikopter pun ninja2 tu tak sedar....
tipu2...
padahal sebelum nie bukan main lagi instinct diorang...

habis kat situ...after tengok movie kiteorang pegi kt dataran putra....biase la lepak2...kebetulan...semalam kn malam sabtu so hari cuti...jadi ramai la family2 yang lepak kt sne....budak2 bukan maen la ramainye...
kira dah jadi macam trek basikal untuk diorang.....
tengok gelagat diorang memang best...





12 comments:

Sharinginfoz said...

biasalah citer kan.. bosan2 singgah le

paraxixth said...

woit.lepak ptrajaya x ajak gua!

nuff disitu ye

che'pyaAa said...

eyy..mst laa igt lg..
hee..
cite nie effect die best gk..
i love RAIN..
haha

ini q i L L said...

darah efek melampau. haha..

iman said...

ouh,seronok ny lepak smpai dinihari..huhu

MX said...

sharinginfoz-dh singgah2 dah...

=)

MX said...

paraxixth-bkn tk nk ajk...

lu kan bz...

hahaha...

MX said...

che'pyaa-ingatkan tk ingat dh...

hehehe...

thanx for dropping by....

MX said...

ini qill-btol3x....

melampau2 gitu...

=)

MX said...

iman- tk dinihari pun....

dh malam dah time tu...

hehehe....

pisey said...

ah.bila nak ronggeng sama2 nge aku ni?hahaha.

MX said...

pisey-free2 ko bgtaw jer...

ok no problem la...