January 10, 2010

Ape dah jadi?....

Salam everyone....
Dah lame jugak aku cuti...so lame jugak la aku tak post ape2 kat blog aku...
so...today...back to business....

sepanjang cuti nie banyak jugak la yang aku jumpa...macam2....
first mase time aku datang KL balik hari tu....
biase la perjalanan balik dengan kete aku stop kt genting sempah....
boleh kate R & R paling best la....

tpi sampai je kat sane...ape yang aku agak terkejut dengan gambar kt tempat bayar minyak...
kebetulan kat situ diorang letak satu skrin kecik la...lebih kurang size tv 20inci...
memang la tujuan yang sebenarnye skrin tu untuk iklan...
tapi time aku sampai kat tempat tu...
iklan die memang lain macam....
skrin tu tunjuk pasal miss universe....so kalau pasal miss universe nie korang paham2 la sendiri...

kalau sekadar iklan takpe jugak...
ni gambar contestant dengan bikini and whatsoever la...
tu yang aku tengok...dan memang something like that diulang tayang berulang kali....
aku pun pelik...perlu ke diorang tayang benda2 cmtu kat tempat yang public?...
or nie salah satu cara nak tarik customer?....

tapi perlu ke diorang tayang gambar2 camtu?...yang aku rase langsung tak patut....
hmmmm....

2 comments:

bella said...

emmm betol sgt2 tak patut .. saje je nak tarik perhatian org ramai ... ni la zaman skang .. benda terbuka lagi dialu2 kan utk tatapan ramai .. cherrsss !!

MX said...

bella-

memang tk patut....

tpi tgk org2 kt ctu pun wat dek jer...

mcm tkde pape...