March 21, 2010

Bukit Merah


Selamat pagi semua....So hari ni aku nak review sikit pasal Bukit Merah Laketown Resort...
Petang nanti aku bersama geng-geng akan bertolak ke Ipoh...
esok baru ada kat sana...
ni bru first time nak sampai sana...
sebab sebelum ni tak pernah sampai pun kat sana...
So...tak tau apa aktiviti best yang boleh buat kat sana...


Aku pun dah tengok resort map kat atas tu...tapi sekadar tengok je la...tak boleh nak bayang lagi...Agak-agak korang...sama tak macam Sunway Lagoon?...

So...kalau korang ada idea lain...untuk aktiviti yang menyeronokkan...Share-share la ye...



p/s: nanti aku buat entry pasal ni lagi.....plus dengan gambar time kitorang kat sana ye...

Tungggguuu!!!

6 comments:

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah2!!!
rindunya nk g sana..

mmg besh!!!
huhuhu

MX said...

adreynieelisya-

jom2...

kita jumpa di sana...

hehehe....

sweet.ants said...

water park ek...
besh2 ;)

MX said...

sweet.ants-

yup....

will be there tomorrow...

=)

pak long said...

salam...
awat tak habaq dekat pak long nak mai bukit merah...pak long dok era tu la..

MX said...

pak long-

kalau dah taw...

dah lama dah habaq kat pak long...

boleh blanje makan...

hehehe...