March 23, 2010

No Sweat!


Aku kesian sebenarnya dekat mamat kat atas tu...Berpeluh-peluh...Kadang-kadang aku kesian dekat dia...Ramai orang tak suka rapat dengan dia...sebab peluh tu mengeluarkan bau yang kurang menyenangkan...Jadi dia selalu berfikir, macam mana cara untuk dia hilangkan peluh supaya badan rasa lebih sihat dan segar...

So..Pada suatu hari, mamat tu pergi la berjalan-jalan ke farmasi...mencari produk-produk yang sesuai untuk diri dia...Belek-belek punya belek...still tak jumpa yang sesuai...Dari satu kedai...ke kedai yang lain...still tak jumpa...

So...dia pun bertanya la kepada jurujual kat situ...

Mamat : Akak, tumpang tanya boleh?...Ape produk yang sesuai untuk saya ye?...Untuk hilangkan bau badan...

Jurujual: Ada....Cuba tengok yang produk Adidas Action 3...FRESHHHHH.....

So...Sejak hari tu, mamat selalu menggunakan produk Adidas 3...Dia pernah mencuba produk lain...Tapi tak dapat memuaskan hatinya...Kira dia dah jatuh hati dengan produk Adidas 3...Lepas dia guna produk tu...Bau badan dia pun dah makin kurang...Malah dah ramai kawan-kawan yang makin rapat dengan dia...Dia pun semakin senang...


Tu kisah mamat dengan Adidas Action 3...Daripada ramai orang yang selalu jauhkan diri daripada dia...akhirnya Adidas Action 3 dah ubah persepsi orang ramai terhadap dia...Adidas Action 3 bukan sahaja menghilangkan bau badan...Malah memberi kesegaran berpanjangan untuk seseorang...Kalau tak percaya try la...
Aku pun dah pernah try...Memang puas hati...Segar sampai ke petang...Jadi kalau pakai tu memang tak sia-sialah...Dapat maintain je...Confident dalam diri pun bertambah...Jadi keyakinan nak bertukar pada produk lain pun kurang...



Cuba tengok gambar kat atas tu...Pak Cik tu nak lumba lari pun confident je...Keyakinan dalam diri dia pun bertambah...ni sebab dia guna Adidas Action 3...Dengan triple 3 Action....Nak tau advantagenya?

1 : 24 hour perspiration absorbent
2 : Dry Max System technology for extra wetness absorption
3 : Cooling fragrance
4 : Special anti Whitening
5 : 0% alcohol

So...tu sebab-sebab Pak Cik tu happy semacam je...Berpeluh?...tengok yang no.2 tu...Dry Max System...for extra wetnes absorption...Sebab tu Pak Cik tu rasa happy...Jadi tak salah lagi...Kalau Adidas Action memberi kepuasan yang berlebihan kepada kita...

So...apa tunggu lagi?...Grab it now!!!


Project Alpha Season 2 is presented by Adidas Action 3 and supported by P1 and MAS. Auditions are now open!...Check it out at www.projectalpha.com.my/auditions.

5 comments:

ParkAir said...

aku berpeluh bila berdepan ngan sang gadis, neves weh!

MX said...

parkair-

tu la kena pakai Adidas Action 3...

baru hilang neves...

hehehe...

MX said...
This comment has been removed by the author.
♥ nur_solehan ♥ said...

suka bau adidas tu..
smua wange..segar je.=]

MX said...

nur solehan-

same la kite...

=)