April 10, 2010

Aku bengang...Apahal?...


Aku tertekan....sebab dah dua hari aku tak dapat online...Aku pun tak tau sebab apa tiba-tiba line broadband biru aku jadi lembab...Tak pasal-pasal susah nak dapat connection...Kalau dapat pun slow sangat...Nak kata aku tak bayar bill...Aku dah bayar bulan ni...Jadi apa masalahnya ni?...

Sebab tu lah dah dua hari aku tak update blog...

So...aku mintak maaf kat korang semua...Sebab aku tak dapat nak update...ni pun dapat line macam nak tak nak je...Arghhhh....Tension....


4 comments:

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

hei..sabar ye...
takmo bengang2...:)

nnt oklah tuh...
kalo bengang...
jom tgk piala FA..hehe
HOBIN JANG HOBIN!!!

AYUE said...

relaxx suda bro . bodband i pung same jep cam u . kaler biru tp lmbap nyee astaga . huu :)

MX said...

kembara kertas kosong-

hahaha...

tahniah dekat N9 ye...

MX said...

Ayue-

tu la pasal..

macam nak tukar kaler je plak...

huhuhu...