April 28, 2010

Iron Man 2 & Toy Story


30April..Korang semua pun tahu yang hari tu Iron Man 2 dah mula ditayangkan kat panggung...So...aku rasa memang ramai yang tak sabar-sabar nak tengok cite nie...Dan aku rasa aku pun tak sempat nak booking...Sebab cite ni memang menjadi tupuan ramai...Maklum la...Dah la ditayangkan hari Jumaat...di tambah pulak dengan cuti Hari Pekerja pada 1 Mei...Dekat hujung bulan pulak...Secara tak langsung ni dah menjadi tumpuan orang ramai...Jadi nampak gayanya tak sempat la aku nak tengok cite ni hujung minggu ni...


Aku bertukar movie...Aku nak tengok cite Toy Story & Toy Story 2...3D lagi...Tapi aku still tak booking...Sebab aku pun tak tahu sebab apa dari pagi tadi aku try nak booking tak dapat-dapat...dah full ke?...Arghhhh...jangan la..Aku nak release tension hujung minggu ni...Release tension sorang-sorang jer...Hahaha...So...Aku ambik port kat Midvalley...Best sikit...Lagipun dekat je kalau naik public transport...Save cost....hahaha...

Cite Toy Story ni dah lama aku minat...Dari mula-mula keluar lagi...Siap aku ada mainan character cite nie...Macam Buzz, Potato Man, Dinosaur hijau tu...Tak ingat apa nama dinosaur tu...Banyak lagi la...Cuma character woody je aku tak ada...So..kali ni kalau boleh aku tak nak lepas peluang la nak tengok cite ni...Dalam 3D...lagipun kali ni boleh tengok 2 cite dalam satu masa...sebab tu dipanggil Double Feature...Lagipun harga cuma macam kita tengok satu movie 3D...Pakej yang best...=)



2 comments:

+qAsiH naDiRa+ said...

btol!skrg ngah menanti IRONMAN 2!!!hahaha~

MX said...

qasih nadira-

jom2...

malam nie...midnight...a.k.a..first movie lagi tu...

=)