April 1, 2010

Kemalangan Ngeri di Stesyen Minyak Taman Midah

Aku rasa korang semua dah dengar pasal kemalangan dekat Stesyen Minyak BHP kat Taman Midah, Jalan Cheras...

Berdasarkan apa yang dilaporkan mangsa Mohd Yusri Abd. Wahab, 32, telah disahkan meninggal dunia pada pukul 2.15 pagi di HUKM.

Mangsa telah dilanggar oleh sebuah kereta Hyundai Getz yang telah dipandu oleh seorang perempuan berusia 23 tahun yang di katakan dalam keadaan mabuk.

Kalau korang nak tau lebih lanjut korang boleh baca artikel ini.

So..Kat bawah ni video ketika kejadian berlaku...


Video kat bawah ni terpaksa dipadam kan bagi menghormati keluarga mangsa...

Takziah buat keluarga mangsa...

14 comments:

::cdot the dot:: said...

alfatihah...

ddy the writer! said...

terukye driver tue. cian org yg meninggal tue. ddy ucapkan takziah dgn family mangse tu

MX said...

cdot the dot-

takziah buat family arwah..

MX said...

ddy the writer-

memang teruk driver tu...

takziah untuk keluarga mangsa...

zaradgreat said...

de tengok gak menda nih dekat fb kawan
dia tunjuk
memang dasat..
kalau tak silap, ade budak terseret kan?

nasib baik tak meletup stesen minyak tuh
al-Fatihah

MX said...

zaradagreat-

memang terseret...

mangsa cedera parah di kepala...

nasib baik jugak tak meletup...kalau meletup...ish3...

nauzubillah...

Miey said...

Btl ker hyundai getz?

Cam honda jazz jer...

Pesanan: Jgn memandu laju sekiranya anda tidak tahu cara Defensive Driving.

http//:gryphoon81.blogspot.com

Nyze The PumpkinBee said...

Al-Fatihah...
moga rohnya dicucuri rahmat...
amin~~~

MX said...

Miey-

mula-mula aku pun confius jugak...

sebab aku nampak macam honda jazz...

tapi dalam news report cakap yang tu kereta hyundai getz...

dah pasng skirting kot...

MX said...

Nyze the PumpkinBee-

sama-sama kita doakan...

Anonymous said...

salam..saya adk kepada arwah mewakili keluarga di kedua2 belah pihak mohon jasa baik supaya padam video nie..dan kepada sesiapa yg terjmpa video nie kat mana2,mnta tolong padam video nie..kami xsanggup nk tngk video nie..mnta kerjasama anda semua..terima kasih

MX said...

Anonymous-

Takziah buat anda sekeluarga...

ZihNuN FaTiN said...

sy de tgk video ni sblm ni..dasyat jgk..

takziah utk keluarga arwah..

MX said...

zihnun fatin-

memang dasyat...

dan kepada pemandu wanita itu...

perlu diambil tindakan sewajarnya...