April 21, 2010

Update Largest Blogger Gathering lagi....


Penangan Gatsby Deodorant Street Fair hari tu yang dah pun menghimpunkan lebih 500 bloggers masih lagi kedengaran...Kalau korang sendiri perasan still ade blog-blog yang masih lagi update pasal event pada hari tu...Tak kira lah kat blog ke...TV ke...termasuklah kat newspaper...sebab tu aku tulis entry ni...Sebab tadi time aku baca The Star...Ade la jugak terselit gambar dan artikel pasal perhimpunan bloggers kat Times Square hari tu...

Perhimpunan hari tu bukan sahaja memberi peluang kepada blogger-bloggers untuk berkenalan antara satu sama lain...Malah memberi peluang kepada bloggers untuk mendapat hadiah...Yang sememangnya ditaja oleh Gatsby secara tak langsung membantu untuk mempromosikan produk mereka...Jadi kat sini sama-sama seronok...Sama-sama happy...Hahahaha...Mungkin jugak ada yang berjumpa dengan pasangan hidup mereka...Siapa tahu...hahahaha...

Sape-sape yang pergi mesti dah dapat elaun dari Nuffnang kan?...Seperti yang diorang janjikan...Bloggers yang merupakan ahli Nuffnang yang register sebelum pukul 10 pagi mesti dapat RM 50 daripada Nuffnang...Korang dah dapat tak?...

So...bagi yang terlepas peluang nak pergi ke event hari tu...Next time kalau Nuffnang buat event macam tu...Jangan la lupa nak pergi ye...Memang seronok...So...jangan lepaskan peluang ye....


p/s: saje nak update pasal gathering hari tu...hehehe...bagi jelez sikit....=p

2 comments:

KEMBARA KERTAS KOSONG said...

aduh tensen gila tak dapat pegi..hahaha

MX said...

Kembara Kertas Kosong-

takpe2...

next time bleh join...

=)