May 2, 2010

Aku Marah !

Aku Marah !

Kisah dia mula macam ni...

Petang tadi...Aku keluar nak cari makan...Sebab dah lapar sangat-sangat...So aku pun keluar la...Nak mencari makanan...Pusing punya pusing aku terjumpa la satu kiosk yang jual ayam goreng...Dan dengan signboard kat kedai tu dah guna tag KFC aku pun singgah la...Malas nak keluar jauh-jauh sebab penat semalam tak hilang lagi..So...aku stop la nak beli ayam goreng kat situ...

Nak dijadikan cerita...Ade la sorang mamat ni...Mula-mula aku tak expect pun dia nak pegi kedai yang sama...Ingatkan nak pegi kat parking kereta yang dekat dengan kedai tu...So..Aku tak hairan la...Rupa-rupanya dia pun pegi kat kiosk yang jual ayam tu...Aku bengang kat mamat ni...

Korang nak tahu sebab apa?...

Korang cuba bayangkan...Mamat tu pegang ayam kat situ dengan tangan...Korang bayangkan sendiri...Dia pilih ayam tu pakai tangan...Sedangkan kat situ ade penyepit...Asal tak guna penyepit je?...Bodoh ke ape?...Memang aku geram...Sebab dia pegang ayam tu...Sedangkan tak ambik nak beli pun...Last-last yang lain yang dia ambik...Aku rasa dia nie memang jenis yang pengotor kot...Sebab tu buat macam tu....


2 comments:

FatinSyahirah said...

aku pun bengang ngan orang macam tu. geli kot.

MX said...

Fatin Syahirah-

tu la pasal....

bengang jugak time tu...