May 27, 2010

Celebrity Who Stink !

Hahahaha...Tajuk untuk minggu ke 13...(b)...memang boleh menimbulkan kontroversi....sebab aku perlu tentukan celebrity mana yang stink...Dan aku perlu recommend kat mereka ni produk terbaru daripada Adidas Action 3...Salah satu series Adidas Action 3 ialah Intensive Anti-Perspirant Spray...Kalau kita tengok sendiri daripada perkataan intensive tu mesti kita faham yang intensive tu memberi maksud memberi satu protection yang berlebihan terhadap bau badan kita...Betul tak?...Bial dah dapat extra protection ditambah pula dengan anti-whitening yang takkan meninggalkan kesan kat baju kalau kita pakai...Jadi tak ada kesan la...Produk ni juga tiada alcohol...Jadi kita boleh pakai kat mana-mana...Dan sudah semestinya elok untuk orang Islam...


So...dalam entry kali ni Project Alpha dah suruh pilih siapa artis paling memerlukan deodorant...Kat sini aku suggest Azwan Ali...hahaha...Sebab apa?...


Sebab kita sendiri tahu yang Azwan Ali ni seorang celebrity yang aktif...Selalu kesana dan kemari...Jalan sana...jalan sini....jadi secara tak langsung bau badan pun semerbak...sebab tu aku rasa dia memang perlukan deodorant....Lain pula kalau bila dia di interview oleh media...kadang-kadang topik yang ditanya tu boleh bikin panas wooooo.....Bertambah-tambah lagi peluh kat ketiak nak marah...hahahaha...Jadi secara tak langsung penggunaan doeodorant oleh Azwan Ali ni memang perlu...


Bila sesi photoshoot ke....Tengah shooting ke....mesti tempat tu kadang kat tengah-tengah panas...Jadi peluh-peluh ni sekejap je...Kalau tak pakai deodorant sah-sah bau tengik ke...hapak ke...habis keluar...Bila dah pakai Adidas Action3  Intensive..kira dah bagi satu protection daripada bau badan dia la....Tak la nanti masuk tajuk hangat kat Melodi....hehehehe...

Jadi secara kesimpulannnya, aku rasa memang Azwan Ali amat memerlukan deodorant....

Sebelum tu kita tengok dulu episode Project Alpha Season 2 

Episode 36


Episode 37


Episode 38


Episode 39


Last sekali,

Project Alpha is presented by Adidas Action 3
and supported by 
MAS and P1

4 comments:

Kancilbiru said...

ni kalau azwan ali tau ni jenuh ko kena laser...hahhaah

MX said...

kancilbiru-

hehehe...
sekali-sekala....
hehehe

mizzura said...

nanti die balas blogger paling busuk plak..adoi..

MX said...

mizzura-

tu la pasal...
kita tengok kalau ade yang terkena...
hehehe