May 12, 2010

Episod Akhir Adamaya?

Esok episod akhir Adamaya...


Petang ni aku tengok dua-dua channel sekali...Satu tengok badminton dan satu lagi tengok cite Adamaya...Hari nie dah nak sampai ke keseluruhan conclusion untuk cite Adamaya...Esok semua persoalan dalam cite tu akan terjawab...Tapi bila dah dua sekali nak tengok dalam satu masa...Aku pun jadi macam tak tentu la...Nak tengok mana satu?...hahaha...

Aku tahu korang pun mesti tengok episod Adamaya hari ni...Sebab aku pun macam tergila-gila jugak kat cite nie...hahahaha...Memang ada kelainan dalam cite nie...Tambah-tambah pulak cite ni tunjuk yang lelaki ni baik sangat...Cuba untuk baiki hubungan dengan wife dia...walaupun wife boleh kata curang jugak la...

So...stop kat situ...aku nak cite panjang-panjang pun tak guna...Jadi pendapat korang untuk episod akhir esok macamana?...

Aku punya pendapat...Last-last Maya baik balik dengan Adam...Mika mungkin kahwin dengan Jasmin....Dani?...Gila kot...hahahaha....Sarah pulak dah confirm-confirm kahwin dengan Shahrom...

So...korang pulak macamane?...

10 comments:

MaryamJamilah said...

Rupe2nye dapat tau Mika da kawen ngan Jasmin seminggu lepas. hoho. bile ntah seminggu tu. Ending pastilah nanges2 dulu baru together2.. ^^

reen_sofee said...

harap harap ending nye begitu!!
tak mau ending sedey!!

noor afzan said...

ye..udah tentulah adam dengan maya kembali bersama dan bahagia hingga ke akhinya.

MX said...

MaryamJamilah-

tu la...

t'kejut jugak tadi...

hehehe

MX said...

reen_sofea-

=)...

dah dapat agak dah entry die...

hehehe

MX said...

noor afzan-

ending yang dah dapat diagak kan?...

hehehe

Kapten said...

endingnya adam mati
haha



Latest:Piala Thomas: Strategi Yang Menjadi

izyani_azahari said...

tanak ending sedih jugak!
adam asek sibuk dgn wasiat je. buat cuak je. huhu.

MX said...

kapten-

wow...

menarik jugak tu...

hahaha...

MX said...

izyani_azahari-

hahaha...

mane taw tiba-tiba adam mati...

macam kapten ckap...

hahaha