June 7, 2010

Best Bits of Project Alpha Season 2

Sudah sampai ke akhirnya Project Alpha Season 2....

Part yang paling aku suka dalam episode Project Alpha adalah apabila mereka melawat ke Lost World of Tambun...bila Shaolin Tiger berhadapan dengan Tiger yang sebenar....Time tu jugak diorang diberi peluang untuk melihat dengan lebih dekat lagi haiwan-haiwan secara lebih dekat...


Yang tu part time diorang menjelajah ke merata-rata tempat...


Lepas tu diorang interview pulak ninie ahmad...Master of Yoga...Terpegun jugak tengok dia...sungguh hebat...hehehe...Dekat mana-mana pun dia boleh buat yoga....tu lah kehebatan Ninie Ahmad..


taken from NinieAhmad


Dalam Project Alpha season 2 ni memang banyak aktiviti lain...antaranya...bila diorang ni menyertai cabaran OleKO Adidas kat Midvalley...memang happening...Antaranya Redmummy...Shaolin Tiger...Azwan Ali...Paling best bila Azwan ALi kalah dengan Red Mummy...hahahaha


taken from AzwanAli

Lepas tu...Bila dah start project alpha tu...bermulalah Instant  Cash blogging....biasa la...kepada blogger yang nak cari income lebih mesti join contest ni...termasuk la aku...so...rezki melimpah ruah la...sebab tu aku suka project alpha...hahaha...


Banyak juga contest lain seperti contest di ruumz...setiap hari dapat hadiah...siap ada johan soalan terkumpul lagi tu...memang seronok....Tapi aku tak pernah dapat...sebab selalu je lambat tengok episode Project Alpha...


Lepas dah ada season 2....mesti nanti akan ada season 3...dan aku rasa season 3 mesti lebih menarik...kita nantikan apa keistimewaan yang akan kita alami di season 3 nanti...Siapa pula yang akan jadi featured bloggers?..Kat mana pula diorang akan pergi?...semua menjadi tanda tanya...So...apa-apa pun...kita tunggu je...


So...sebelum tu jom kita tengok episode-episode terakhir Project Alpha season 2


Episode 47


Episode 48



Episode 49



Episode 50





Project Alpha is presented by Adidas Action 3
and supported by 
P1 and MAS

2 comments:

s h e e said...

wahhh...rajin masuk contest...hehe...gudluck k...

ble2 nnt kte g tioman same k...lalala...

MX said...

shee-

hehehe...
sikit2 je...hobi...=)

no problem...ajak je k....
=p