June 18, 2010

Player untuk Round 1

Sempena World Cup 2010...FIFA dah anjurkan satu pertandingan iaitu FIFA Fantasy World Cup...So...aku join la competition tu...Dan untuk minggu pertama aku dah dapat 79 points...


Tiga player yang menyumbangkan mata terendah Luis Fabiano, Van Persie dengan Iker Casillas...Aku dah tukar diorang ni untuk round kedua...nak dapat point tinggi...Tak tau la dapat ke tak...Malam ni pulak Germany dah kalah....Philip Lahm memang tak dapat point tinggi dah...Harapan tinggal dekat player Brazil dengan Italy je...Tapi anything kan happen kan...Kita tunggu tengok je...=)

Kalau yang nak join game ni...Korang masuk website Fifa...Kat situ korang register la...boleh kita tengok siapa boleh jadi manager terbaik...hehehehe...




2 comments:

buyat(bebola tomato) said...

xsempat tukar ..
lg best...
siot aje...
muahahaha

MX said...

buyat-

hehehe...
main yang ni jugak ke?...