June 16, 2010

[Review] Toy Story 3 (Updated)

Review kedua untuk Toys Story 3...Tadi aku baru blog-kit daripada Nuffnang untuk movie Toy Story 3 ni...So..dengan blog-kit ni aku boleh cerita lebih mendalam kat korang...Jadi baru korang boleh nilai sama ada berbaloi ke tak pergi tengok movie Toy Story 3 kali nie...

First sebelum cerita lebih panjang...kita tengok dulu character-character terbaru dalam cerita ni...Banyak...sebab diorang jumpa geng-geng baru...Tapi semua character ni baik ke jahat?...Korang jangan lupa tengok ye....


Sinopsis Toy Story 3
Mengisahkan tentang nasib kesemua permainan Andy...Macam yang korang tahu Woody, Buzz dan rakan-rakan lain mengalami dilema bila Andy nak masuk kolej...Jadi diorang asyik terfikirkan nasib diorang sama ada kena buang atau pun di donate kan ke rumah jagaan kana-kanak...Banyak konflik yang berlaku...untuk diorang menentukan nasib diorang...Kali ni Barbia akan berkenalan dengan Ken...Siapa Ken?...hehehe...

Kat bawah ni antara scene-scene yang ada dalam movie Toy Story 3 kali ni...







Jadi jangan lepas kan peluang nak tengok Toy Story 3 kali nie...



4 comments:

Ery Farieha said...

nak tgk gak
x kire
huh
x aci tol la org dpt tiket free
huwaaaa

MX said...

ery farieha-

sabar2..
hehehe

s h e e said...

mx...nk itot tgk toy story...beshnyew...cumeyl jew gamba2 karakter tu...gewam...

MX said...

shee-


jom la...kite tgk skali lagi...
hehehe
gewam?...
ape tu?....