June 13, 2010

[Video] Kisah Nota Cinta Coffee Mate (Full Episode)

Aku rasa ramai yang dah tengok Kisah Nota Cinta yang dah dibawakan khas oleh Coffee Mate...Aku dah tunggu episod untuk kisah ni tak silap aku dari 27 May lagi..Hari ni 13 May dah sampai episode akhir...Conclusion kepada semua Episod sebelum ni...

Kisah Nota Cinta ni diarahkan oleh Jason Chong...Dibintangi oleh 2 bintang baru iaitu Kamal Rezuan dan juga Azieny Amir...Aku rasa memang sebelum ni semua orang tertanya-tanya siap pelakon wanita dalam kisah cinta ni kan....so semuanya dah terjawab...

So...enjoylah ketiga-tiga episod Coffee Mate Kisah Nota Cinta...






11 comments:

Ery Farieha said...

ehh
yg ke3 nape xleh play?
huhuhuh

Ery Farieha said...

wahh
layan jugak ek :P

MX said...

ery farieha-

of coz...

best jgk tengok cite ni...

MX said...

ery farieha-

tak taw la...
tibe2 jadi private...
semalam ok...

nasib baik dah download...

Anonymous said...

hi MX, sweet la cite ni.... by the way, rasanya nama perempuan ni Jeany amir. diorang salah type kot.cuba check kat fan page dia. anyway nice movie :) comel sokmo!

MX said...

Anonymous-

thanks for the info...
dah check td...
tapi private la...
tak boleh nak tengok...huhuhu

Anonymous said...

hi MX, saya pun tgk dekat fanpage coffeemate itu je hehe. http://www.facebook.com/perfectmate. page dia memang private rasanya.

MX said...

anonymous-

maybe kot...
tapi pagi 13 hb tu boleh tengok...
nasib baik dah download...

=)

peaNut said...

mmg best cter ni..syok nengok..hihi

MX said...

peanut-

=)
saya suka...
hehehe

wavechaser said...

hi MX!

thanks for the entry yea. teruskan support our local scene :)

x
jeany amir