July 28, 2010

Apa kata anda tentang gambar ini?


Apa nak dikatakan tentang gambar ni?...
Gambar ni aku ambik semalam...time kau pergi ke Kuala Terengganu...
Gambar ni tak berapa nak clear sebab aku ambik dalam kereta...
Apa kata anda?...

12 comments:

sI tEDI said...

owg ganu ni?
ekekekeke

tiha said...

ada ke kereta nama camtu estima tu nah lah dengar yg atas tu x nah lak pulak...klakar jer baca..hahaha upss lupalak salam perkenalan

Berita terbaru dari blog saya


Release and shops
Songs : Maher Zain feat Irf - Allahi Allah Kiya Karo
Cinta perlukan pengorbanan..perlu ker..??

nabilah_2908 said...

NATANG ESTIMA....

apa maksud natang tu..? binatang kah..? huhu..mcm2.. ;)

jom ke APA KATA HATI pulak,
DEAR FOLLOWERS

MX said...

si TeDI-

a'a...
t'ganu la ni...
tpi plate kereta KL mari...

MX said...

tiha-

hahaha...
memang kelakar pun...
memang kereta Estima...
empunya kereta saje je tambah perkataan Natang tu...

MX said...

nabilah_2908-

yeaap...
natang tu binatang...
dlam loghat t'ganu....

Ery Farieha said...

natang
hahahaha
lawokk

MX said...

ery farieha-

hahaha....

s h e e said...

hurm...apekah maksud disebaliknyew...

MX said...

shee-

hehehehe...
tu maksudnya...driver kereta tu tengah naik binatang yang bernama Estima...
hahaha...

Afif Fahmi said...

'natang' bermaksud keling. dalam bahasa india. Kawan berbangsa india bagitahu. btw, rajin2kanlah diri visit blog saya jugak ye , nice blog bro (: http://www.afiffahmi.com

Aizat Shafiq said...

@afif fahmi

ooo..ye ke...
tapi bahasa terengganu..'natang' tu short form untuk binatang..hehehe