July 9, 2010

Gigi yang pelik....


Gambar ni aku ambik dengan member aku...Baru lepas operation gigi...sebab salah satu gigi geraham bongsu dia tumbuh pelik..lepas tu dia buat lah x-ray...so...korang tengok la gambar x-ray gigi tu...Pelik jugak kan...Ni first time aku tengok kedudukan macam tu...hahaha...

Saja nak share-share dengan korang...sebab aku pun dah lama jugak tak berblogging...tak cukup masa...sekarang bila dah balik hometown...baru ada free time...

wait for the next entry...hehehe...

16 comments:

+dieabella+ said...

gg bongsu aku pon tumbuh senget..bengong puye gg..tp xdela smpai mcm tuh..hehe

Faiz said...

wow..nk bedah pn seram gak tu..huhu..
Hit My Latest Update

Lt. fDanialz said...

ouch.. nyilu lak aku tengok gigi member ko tu..



anyways, nice entry =]

Kenape lelaki selalu dikaikan dengan terer matematik dan suka tengok bola [Jawapan]
► Play. ▌▌Pause.

mrs sweet lola said...

songsang gg nye..hee

Rozana Razali said...

gigi sy tumbuh cmtu jgk.. wisdom tooth kan org pggil.. huhuhu~
org kata cabut je gigi tu, dia xberguna pon..

MX said...

dieabella-

hehehe...
tak tau la...
gg tu nk tumbuh cmtu...

MX said...

faiz-

dah selamat pun bedah...
=)

MX said...

Lt. fDanialz-

thanks...
hahaha...aku pun mula2...pelik jugak...

MX said...

mrs sweet lola-

hehehe...

MX said...

rozana razali-

ye ke...
dah cbut ke gigi tu?...

EyanMeyz said...

subhanallah.. pelik.. mcm ngeri plak tgk lma2

Ery Farieha said...

gg bongsu ke tu?
kalo gg bongsu mmg tumbuh pelik2
huhuhu
skrg tgh terseksa gg bongsu nak tumbuh

suhaisweet said...

Visiting here friend, cool blog n n3..nice..Very special brought for u.. Check it out!

MX said...

eyanmeyz-

hahaha...
sket2 je tu...

MX said...

ery farieha-

a'a...gg bongsu...
sbr ye...
mne taw kalau nty gg tu tumbuh lgi unik...
hehehe...

MX said...

suhaisweet-

thanks...