July 21, 2010

Justin Bieber new car

Aku rasa satu dunia kenal siapa itu Justin Bieber kan?...Semua orang tahu yang dia ni yang nyanyi lagu "Baby" yang top sekarang ni dengan suara dia yang macam perempuan tu...Tapi semua tak hairanla bila dia ni memang dah top...peminat kat seluruh dunia pun ramai...Jadi kalau ada segelintir kutuk suara dia tu macam perempuan tu pun tak payah hairan la...


Korang tahu tak ynag Justin Bieber ni baru berapa umur dia?...Baru 16 tahun...dan kalau di Malaysia budak umur 16 tahun ni masih lagi tengah bergembira sebab baru boleh ambik lesen motor....Kalau kereta tu tak layak lagi la...Sebab undang-undang kat Malaysia ni umur 16 tahun tu tak layak lagi...17 tahun baru layak nak ambik lesen kereta....Tapi lain pulak situation kt U.S..16 tahun dah boleh pegang kereta...

Korang tahu tak yang Justin Bieber punya hadiah birthday untuk ulangtahun ke 16 nya?...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


Korang semua caya ke tak yang budak umur 16 tahun ni dapat Lamborghini putih ni free je...tak payah nak keluar duit satu sen pun tau...Semua free of charge...cuma isi minyak je la...tu pun kalau tak dapat sponsor la...hehehehe...Ni semua sebab kawan baik dia P.Diddy beli kereta ni bagi hadiah kat dia...Aku dengki jugak dengan budak ni...sebab aku kerja sepuluh tahun pun belum tentu dapat pakai kereta ni...Di tambah pulak dengan roadtax kereta ni macam beli sebijik VIVA setiap kali nak buat roadtax...tu belum campur dengan insurans lagi...Ish3....

Kalau korang peminat Justin Bieber tak caya lagi apa yang aku cakap...Korang tengok sendiri la gambar kat bawah nie....


So..Caya tak sekarang?...

17 comments:

aLya said...

yg nie seyes jelez..nk ngorat taraf adk..hahaha

aren said...

oh..justin bibir.puff diddy tu bkn ke bos dia?

sujairi said...

penangan youtubelah ni.. budak ni start dari youtube je dulu.. borak2 kat youtube.. buat video sendri cerita ntah apa2..lama2 org suka dia, dia start buat lagu.. lama2 popular lah dia..
so dia memang berusaha jugalah untuk mendapatkan apa yg dia dapat skg ni..bukan senang nak promotekan diri melalui youtube ni.. ramai yg berjaya jadi artis gak..hoho..

apapun nothing is imposibble..umur bukan penentu kejayaan

@ien_R@z said...

hohoho.. mantap..

nak g ngurat budak nie la.. kot2 dpt ferrari sebijik.. hahaha


btw, slm ziarah n tq komen my entry.. agak membantu.. ^__^

sweetsal said...

wwow..untung nye dia..kaya lagi kaya dpt keta sebiji free..mmg la kita keja sampai mati pun jgn mimpi la nk dpt..blh merasa dlm mimpi jer..hehe

MX said...

alya-

hehehe...
try la...
mne la taw kan..kot2 ade jodoh ke...
hehehehe

MX said...

aren-

memang la...
paa masa yang sama merangkap kawan baik dia...
tup2...
dah dapat sebijik lamborghini...
tak pernah ku bayangkan bos bagi kereta camtu...
ish3....

MX said...

sujairi-

agak-agak la kan...
kalau kita try cmne?...hehehehe...

usaha tangga kejayaan...

=)

MX said...

aien-

ferrari tu dye takde lagi...
tpi kalau tak silap...
usher ade bagi dye range rover sebijik...
boleh try mintak kot dengan dye...
hahaha...

MX said...

sweetsal-

tu la....
bak kata pepatah...
yang kaya makin kaya...
yang miskin makin miskin...
tu la lumrah dunia...

encHIx laNDax said...

alaa!!nak jugak BIbir!!hehehe

Ery Farieha said...

perghhhhh!
x suke mamat ni
asal dgr je lagu baby tu kalo blh nak lari jauh2
ahahaha

MX said...

enchix landax-

nak bibir?...
laen macam je tu...
hahahaha

MX said...

ery farieha-

hahaha...
sme jugak...
tk brape nak minat...
mula2 dengar suara dye...
ingtkan perempuan...
ish3....

MaryamJamilah said...

perh budak kecik ni. nasib baek la comel. hehhehe.. rezeki dier. untuk dapat sebiji kereta tu kene tahan sumpah seranah orang. berbaloi lah tu.

MX said...

maryam-

hehehe...
tu la pasal....
tgh dengki jugak nie...
hehehehe

Pinky Pixie said...

pergh, nak mntk sebijik gak agk2 dpt x.. haha (berangan2)