July 23, 2010

Robert Pattinson a.k.a Edward Cullen di pukul

Aku rasa ramai perempuan-perempuan kat luar sana jatuh hati dekat Robert Pattinson...Ataupun lebih dikenali sebagai Edward Cullen yang menjadi pelakon utama dalam siri Twilight, New Moon dengan Eclipse...Tapi korang tahu tak yang dia dipukul?...

" KENA PUKUL "

Mesti korang peminat-peminat kat luar sana terkejut...Betul tak?...Memang dia dipukul...Kalau tak percaya korang tengok kat bawah...

=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=
=


Caya tak?...Mesti korang terkejut kan?...Kan?...Kan?...Tapi semua tu make up je...Ni adalah babak dalam satu filem lakonan dia dengan Reese Witherspoon dalam filem terbaru mereka "Water for Elephants"....Jadi kepada peminat-peminat Robert Pattinson jangan la risau ye...Edward Cullen kesayangan dan pujaan ramai ni tak kena pukul la...Ni semua gimik untuk filem terbaru diorang je...


Ni gambar dia...Selamat lagi ni...hehehehe...



8 comments:

Hariz said...

Hahaha...
:P

New Entry Prof-Hariz
7 Azab Dilihat Penggali Kubur

MX said...

hariz-

=)

Aujinz said...

tak paham..
hensem kah beliau????..

Frodo Baggins said...

nape beliau x mati?
jom layan mr. bean!!!


>>__<<

MX said...

aujinz-

hensem?...
kne tnye peminat-peminat setia mamat ni ye...
=p

MX said...

frodo baggins-

mati?...
ish3...
kejam...
hahaha...

cimut munniey :) said...

tawar hati tgk pix last tue. HAHA. macam nerd! hehehe :D

MX said...

cimut-

hahaha...
sket2 tu ade jugak...
tpi tkpe....
peminat dye ramai...