August 3, 2010

AKU KECEWA !!!....Nuffnang buat programme...

Adakah ini semua disebabkan keputusan yang kontroversi hari tu?...untuk pertandingan SONY TX5 hari tu...Ada yang katakan yang Nuffnang ni racist la...pilih bulu la...Tapi semua tu yang membawa kepada satu events yang dirancangkan antara SONY dengan NUFFNANG...Mungkin juga..

Aku dapat email daripada Nuffnang pagi tadi...yang diorang ajak untuk pegi event dekat Sunway Lagoon...Kali ni bukan 3 kamera TX5 tu dia nak bagi...tapi 5 kamera TX5 yang diorang nak bagi...termasuk jugak dengan 5 kamera bloggie yang diorang nak bagi...Dan banyak lagi hadiah menarik yang boleh dapat kalau datang kat situ...


Kalau tengok pada event tu memang best...Tapi memandangkan aku tak berada di Kuala Lumpur buat masa sekarang...Agak kecewa jugak la nak pergi...sebab aku tahu....korang-korang yang dekat KL mesti perginye event ni...Apa-apa pun best of luck untuk korang yang pergi...sebab memang exclusive jugak jemputan kali ni...KECEWA....KECEWA...

10 comments:

rhapsody LiN said...

jap2!! nk g usya email! haha

diraja22 said...

pasti ada lg, jgn kecewa..

mahira oya said...

sian kuciwa ye...

MX said...

rhapsody Lin-

cepat-cepat...
mana la taw anda juga dijemput...

MX said...

diraja22-

thanks...
tengah tunggu kalau nuffnang nak buat event luar dari Kuala Lumpur...
=)

MX said...

mahira oya-

=p

fatinmmj said...

wauuuu...bst tu!!!

fatinmmj

MX said...

fatinmmj-

pegi taw...
=)

joegrimjow said...

7hb ada wlc
huhuhu

MX said...

joe-

wlc?...
ape tu?...