August 1, 2010

Bila iklan Nuffnang akan muncul di blog korang?


tengok dekat gambar kat atas tu...Kesemua ruangan ads untuk Nuffnang aku terisi...Sebab Ads Nuffnang ni ada time-time tertentu ia akan memenuhi ruangan dekat korang punya blog...Maknanya korang tak boleh nak harapkan yang iklan tu akan ada sepanjang masa dekat blog korang...Lain la kalau korang dapat buffered earnings...Tu maknanya Ads kat blog korang tu akan ada tak kira masa...Macam aku yang tak dapat buffered earnings ni ada la time-time tertentu yang mewajibkan aku untuk blogwalking...Untuk tarik traffic time Ads Nuffnang tengah buat kenduri dekat kita punya blog...

Selalunya kalau korang perasan...Ads Nuffnang akan muncul dengan meriahnya time tengah malam...Antara pukul 11.45 malam hingga ke pukul 1.00 pagi...Time tu memang boleh kat tersangat la meriah...Sebab time tu semua ruangan Ads yang dikhaskan untuk Nuffnang akan muncul...jadi kalau traffic korang tinggi time ni...Amatlah beruntung ye...Sebab time lain memang la susah untuk Ads ni keluar...

Satu lagi time yang amat meriah bila dah masuk tengah hari...antara pukul 12 tengah hari sampai ke pukul 1.00 petang...Time ni Ads dari Nuffnang muncul untuk memeriahkan lagi suasana blog kita...Time yang sesuai untuk korang blogwalking yer...Tu sepanjang aku menghayati Ads Nuffnang dan kemunculannya...Kalau korang tak percaya...Korang boleh try....

12 comments:

Sir Marcello said...

oh baru tahu nuff nie keluar bila...
huhuhu

MX said...

sir marcello-

tkpe...
sma2 kita berkongsi untuk kebaikan bersama...
=)

rhapsody LiN said...

tp nape tgh mlm tgk sunyi je blog. smua dh tido

huhu~

Miro Slav said...

bila la blog aku nak dapat buffered...hah ha...

MX said...

rhapsody lin-

tak jugak...
time tu masyarakat blog tengah meriah taw...
try la...
=)

MX said...

miro slav-

tkpe2...
nanti aku dah dapat cara-caranya aku share yer...
=)

Wan Gerrard said...

Ok2, tq
Gerrard baru tahu^^

MX said...

wan gerrard-

sme2...
=)

sop said...

mmg waktu nuff keluar tu.. tp kena cari traffic juga.. kalau tidak, nuff akan tido :)

nice sharing..

TTT said...

amboi abg mx kaye banje la kite hehe :D

MX said...

sop-

thanks sop...
sme2 la kte bertukar-tukar info ye..
=)

MX said...

TTT-

kaye?...
hehehehe...
mne ade...lmbat lagi tu...