August 29, 2010

Status Gliteratti aku menjadi Ordinary | Kenapa?

Sejak 2 hari ni, aku cukup hairan sebab apa kurang iklan Nuffnang muncul dekat blog aku. Tadi aku check Nuffnang dan status aku dah bertukar kepada "ORDINARY". Mengapa? Sedangkan aku tak letak mana-mana iklan lain selain Nuffnang. Jadi sebab apa status aku bertukar?


Aku dah ikut syarat-syarat oleh Nuffnang sepenuhnya untuk statu Gliteratti. Jadi apa yang menyebabkan status gliteratti aku hilang masih menjadi persoalan. Korang tahu sebab apa tak? Sebab aku pun keliru ni. Dalam blog aku tak ada pun iklan dari syarikat lain. Aku baru je hantar ticket kat Nuffnang nak tanya pasal hal ni. Jadi kita tunggu apa jawapan dari Nuffnang.

10 comments:

nabilah abd rahman said...

nuffnang tengah pening kot..try email tanya kat nuffnang...

Bit Zamri said...

saya pun pernah gak..
itu pun sebab saya jarang berblogging..n cek nuffnang...maybe..
tp skrg dah okeys..hihi~

Ery Farieha said...

stendet la tu

ade je bende x kene dr NN ni

iddinm said...

Aizat,
dulu aku juga pernah kena selama 4 hari... pas tu tiba2 tukar balik smpi skg masih tak tau kenapa?

MX said...

@Nabilah

dah hantar dah...
tengah tunggu jawapan dari Nuffnang ni...
huhuhu

MX said...

@Bit Zamri

ooo...
yeke...sy tiap2 hati blogging...pastu tiap2 hari check nuffnang...
asal plak ye?...

MX said...

@ery farieha

tu la...
ni tengah konfius lagi nie...
huhuhu

MX said...

@iddinm

ooo...takpe2...
nanti kita tunggu penjelasan dari Nuffnang...
sebab sy dah hantr ticket tnye diorang...

Azwandy Bin Muhamad said...

Salam...

Mungkin juga ada entri kamu pasal YS... Youth tu...

Aizat Shafiq said...

@azwandy

tak kot...
sebab tak pernah lagi pasang YS kat sini...
dan memang setia pada Nuffnang je..
=)