August 5, 2010

Traffic aku mencapai 500++

Buat pertama kali nya....Traffic yang telah dicapai oleh blog aku melebihi 500 orang pengunjung dalam masa sehari...Sebelum ni memang aku tak pernah nak capai traffic yang tinggi...paling tinggi aku capai pun sebanyak 300++ je...Tu pun sekali...Lepas tu aku maintain dengan traffic 100++ sehari...


Untuk semalam je...Aku dah capai traffic sehingga 524 viewer...ni gara-gara entry aku berkenaan dengan kematian bekas Adun Permatang Dato' Abdul Aziz Mohd Nor...Adakah ini disebabkan tajuk entry aku mengenai SEO (Search Engine Optimization) ?....





Viewer aku jugak bukan hanya datang daripada Malaysia...tapi ramai jugak dari luar negara...Apa-apa pun aku tetap nak ucapkan terima kasih kepada mereka-mereka yang selalu datang menjenguk blog aku yang tak seberapa ni...diharapkan penulisan-penulisan aku kat sini dapat memberi input terbaik untuk korang...

Jadi..Korang jangan lupa jenguk-jenguk lagi ye...=)

18 comments:

zer0nymous said...

nice and gratz..

ur site will be my inspiration..
mau besaing secara sihat..let fight!!

internetpeers.blogspot

Ery Farieha said...

wah hebat2
:)

x penah lg dapat setinggi tu
hahahaha

Lizzie Yasmin said...

wow.. hebat...

MX said...

zeronymous-

wokey...
jadikan satu persaingan yang hebat...
hehehehe....

MX said...

ery farieha-

tkpe..
boleh cuba..
mana tau..nanti lagi tinggi...
=)

DaHLia said...

tahniah!!!

sekali dah dapat, terus capai dan kunci tau.. :)

MX said...

dahlia-

thanks for all the support...
=)

MX said...

lizzie yasmin-

thanks...
awk pun boleh try jugak...=)

Bit Zamri said...

wah tahniah!

MX said...

bit zamri-

thanks...
=)

AUR said...

Huih!!! Dasat tu... Apa resepinya?? Takkan sebab tajuk semata2 kot...???

Anyway...TAHNIAH!!!...Aku bila la plak??

MX said...

aur-

tajuk tu kena dengan SEO...
mungkin sebab tu ramai yang jenguk blog nie...
kira kena tally dengan isu semasa...
=)

s h e e said...

wahhh...hebat2...congratz mx...nk jugak...teehee...

kella said...

tahniah! ntah bila nak sampai camni gak..

salam kenal.. jalan2 mengikut.. :)

MX said...

shee-

thanks..
=)

MX said...

kella-

takpe...
masih boleh mencuba...
=)

fndrocka said...

Kalau dpt maintain..memg best!

MX said...

fndrocka-

tu la pasal...
nak maintain tu memang susah...
bukan senang nak maintain tu...
huhuhu