September 22, 2010

3 Remaja Perempuan yang hilang dikaitkan dengan kes rogol

Bodoh atau berfikiran pendek? Tu yang aku boleh cakap. Kalau korang perasan tentang kes pasangan kembar yang hilang bersama rakannya di Pulau Pinang baru-baru ni. Last-last diorang ditemui bersama dua orang lelaki . Sekarang ni polis dah pun tahan kedua-dua lelaki yang dijumpai bersama mereka. Sebab akan disoal siasat berkaitan kes rogol bawah umur.


Sebab apa pulak timbul kes rogol bawah umur? Ni sebab bila polis buat siasatan remaja pasangan kembar, Nurul Ain Kamarazami dan Nurul Ashiqin,14, bersama seorang rakan sebaya mereka Suhaili Abd Razak. Diorang ni dah mengaku yang mereka-mereka ni dah pun melakukan hubungan seks dengan dua orang lelaki di sebuah hotel murah di Jalan Pintal Tali.

Hasil pemeriksaan Hospital Pulau Pinang pun mendapati terdapat kesan koyak pada kemaluan tiga remaja perempuan terbabit dan polis kini sedang menjalankan siasatan. Dan sekarang ni kedua-dua lelaki ditahan reman untuk membantu siasatan.

p/s: Satu je aku nak tanya. Perempuan ni memang tak boleh berfikir secara waras ke? Ok. Hari tu dah heboh pasal kes diorang hilang. Bila dah timbul pulak kes rogol yang timbulnya hasil daripada pengakuan diorang ni macamana pulak? Tak ke malu mak bapak diorang. Baru umur 14 tahun tapi dah berani nak lakukan kerja-kerja macam ni. Tambah pulak diorang hilang time hari raya. Sebelum tu bulan Ramadhan Syaitan semua kena tangkap. Takkan sehari syaitan dah terlepas terus jadi macam ni. 

p/s/s: sumber berita daripada Berita Harian.

14 comments:

Ery Farieha said...

isk
bukan perempuan je
laki tu pun sama
heh
budak2 ni bwh umur sgt
pk nak enjoy je
tu psl jd camni

proud to be me said...

hurm...kena rogol br lari @ lari dlu br kena rogol...?nmpak cm dorg je yg merelakan diri...nauzubillah..

aYaz said...

aizat,
aku pun ta tau ape nak jadi ngan generasi sekarang nih..
hancus kalo tak didik betul2..
nak komen pjg2 pun,tade gune...


hmm....
-_-'

Visit masam-manis
*aizat,kalo link ni x kuar or x jadik,aku wat komen laen..uhuhu..*

Aizat Shafiq said...

@Ery Farieha

tu la..
sebab nak enjoy jadi macam ni...
sekarang daripada nak lari dari rumah habis kantoi semua...
huhuhu

Aizat Shafiq said...

@proud to be me

tak tahu la...
tapi kalau ikut pengakuan budak tu masa diorang dengan dua orang lelaki tu...
memang merelakan...
last2 kantoi...huhuhu

Aizat Shafiq said...

@ayaz

tu la...
tapi semuanya terletak pada diri sendiri jugak...
=)

ok2...link dah jadi...
=)

aYaz said...

ape agaknye reason(s) yg sbbkn mrk ni trlalu ghairah utk ke arah yg tidak bermoral?
isu ni kalo bncg,smpai bile pn x abes2..

Aizat Shafiq said...

@ayaz

tu la pasal...
sekarang ni diri sendiri yang kena mainkan peranan...
kalau tak susah la...
huhuhu

Bro Framestone said...

erm.. setan kan berpuasa dari wat kerje selama sebulan.. tue pasal bila dah terlepas ligat sikit setan tue wat kerje

erm.. pe la nak jadi dgn anak bangsa... xkan tak terlintas di fikiran mereka...

kan dah terosak masa depan n satu malaysia tahu...

p/s- kata orang, anak kembar adalah istimewa

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Aizat Shafiq said...

@Bro Framestone

anak kembar selalunya memang istimewa...
tapi kalau dah jadi macam ni tak tahu nak cakap kat mana...
malu mak bapak diorang...
sebelum ni ingatkan anak hilang..rupanya pergi enjoy tak sedar diri...
huhuhu

tiafazunia said...

baru 14 taon da pandai2!
adoi!
ni laa jadi bila otak letak kt lutut.
sigh~

Aizat Shafiq said...

@tiafazunia

tu la...budak2 sekarang ni lagi advance tau...
huhuhu

proud to be me said...

jarang dpt kembar muka serupa n perangai pn sm...hurm....tlg pantau ank msg2 k...huhu

Aizat Shafiq said...

@proud to be me

betul tu...
kesian kat mak bapak diorang kan...
huhuhu...