September 28, 2010

Patah Tumbuh Hilang Berganti

Betul lah orang kate. Patah tumbuh hilang berganti. Aiseyy, berperibahase la pulak. Hari tu aku ade tulis pasal entry yang aku kehilangan follower. Sampai dua orang tu. Macam-macam dah bermain dalam fikiran aku time tu. Ye la kan. Sebab ape diorang dah tak nak follow blog aku? Blog aku ni tak best ke? Ke aku ade sakitkan hati diorang ke? Macam-macam lah aku fikir. 

Tapi kurang dari masa seminggu. Alhamdulillah. Follower aku dah meningkat. Ni gara-gara masih ade yang udi nak ikut perkembangan blog aku ni. Masih lagi sudi nak membace blog aku. Ni thanks untuk korang. Dan ketika entry ni ditulis je blog aku dah pun mendapat follower seramai 502 orang.  Thanks untuk korang yang dah menjadi follower blog ni.


Tak boleh aku nak senaraikan semua followers aku. Maaf ye. Ape-ape pun aku harap korang selalu-selalulah datang balik ke blog aku ye. Jangan datang sekali tak singgah-singgah dah la ye. 




16 comments:

Ery Farieha said...

tahniah

hehehehe

Aizat Shafiq said...

@Ery Farieha

hehehe...
thanks...
=)

Mr. J pengeRindu said...

wah.. banyak tu.. keep up!..
salam kenal.

Regards,
Mr J
www.pengeRindu.com

ProfHariz said...

Tahniah :) Anda ada reader!

Aizat Shafiq said...

@Mr. J pengeRindu

thanks bro...
selamat berkenalan juga...
=)

Aizat Shafiq said...

@profhariz

thanks bro...
=)

aYaz said...

kdg komen,
kdg jd silent reader...
but still mau jengah ke sini..
^.^

lucah, ganas atau normal?

Aizat Shafiq said...

@ayaz

takpe...
asalkan jadi reader...
tu yang penting...
hehehe

aYaz said...

yezza..
sila jengah blog aku eh..

khas: terjah@aizatshafiq.com

kata kila said...

senyum2 selalu taw pasni :D

airazulaikha said...

yeay! muka saya ada di dalam itu..hahhaha :O)

Aizat Shafiq said...

@ayaz

wokey...
akan dijengah nanti...
=)

Aizat Shafiq said...

@kata kila

hehehehe...
ok...
=)

Aizat Shafiq said...

@airazulaikha

hehehe...
jenguk2 lagi tau...
=)

aira zulaikha said...

upah jenguk xde ke?? hahhaha

Aizat Shafiq said...

@aira zulaikha

hehehe...
tak mampu nak kasi lagi...
=)