September 7, 2010

Phone aku tak dapat dihubungi sampai pukul 6 pagi esok | Hotlink Announcement


Start dari pukul 1pagi tadi aku tak dapat nak call out atau sms. Sebab sekarang ni Maxis tengah buat service upgrade. Ni tak melibatkan semua no. Sesetengah no. je. Jadi kepada mereka yang sedang menghubungi aku sekarang, di harap bersabar sebab Maxis tengah upgrade service sampai pagi esok. Aku tak tahu nak bagitahu korang macam mana. So, aku post kat blog je. Maaf untuk segala kesulitan ye. Boleh contact hotlink untuk keterangan lanjut.

No comments: