September 28, 2010

Review 5# Ceritera Kehidupan

Sesi Terjah @ aizatshafiq.com diteruskan. Kali ni kita berkunjung pulak ke blog yang datangnya dari Bidor, Perak.

Ceritera Kehidupan. Tu lah nama yang diberikan untuk blog ni. Macam tajuk lagu la pulak. Hehehe. Blog ni milik Nur Azila Ismail. Orang muda ceria gitu. Hehehe. Tengok gambar pun dah tahu. Mengikut profile penulis sekarang ni berusia 17 tahun. Tahun ni kiranya penulis akan menghadapi SPM. Ape-apepun semoga berjaya untuk Nur Azila ye.


Blog ni banyak mengisahkan pasal diri dan juga pendapat daripada Nur Azila. Kira banyak tulis pasal peribadi. Betul. Seronok baca. Lagipun page load untuk blog Nur Azila ni tak lah berat sangat. Sebab tak banyak widget-widget yang berat. Cuma, tak selalu update la. Sebab tuan blog Ceritera Kehidupan ni kan nak SPM. Banyak lagi yang kene fokus. Jadi nanti lepas SPM mesti dia selalu update. =)

Jadi korang berkunjung la ke blog Ceritera Kehidupan ni ye.

10 comments:

Nur Azila Ismail said...

hehe . tq yer aizat .. really appreciate this :)
ha.ah jarang2 dapat update coz nak spm .. lepas spm lak plkn . alamat bersawang la blog zila nie nanti .. hehe

aYaz said...

hee..ijau2 cumel je..
sejuk mate memandang..

skodeng2 sini

Aizat Shafiq said...

@Nur Zila Ismail

same2...
ape pun gudluck for ur SPM ye...
=)

Aizat Shafiq said...

@ayaz

jangan lupe terjah tau...
hijau-hijau elok untuk mate...
ye ke?...
dalam komputer pun same jugak ek?...
hehehe

aYaz said...

hihi..
at least,tak la gabungan warne pelik2 yg mnyebabkan mate sukar utk mmbaca jelas..
kan redup2 je tgk kaler ijau camtu2..


^.^

Aizat Shafiq said...

@ayaz

hehehehe...
betul tu..kalau pelik2 nanti...
susah orang nak bace...
=)

Nur Azila Ismail said...

kdg2 tgk blog serabut pon x best gak .. hehe . tu yg wat jadi simple jer tu . hehe .

Aizat Shafiq said...

@Nur Azila Ismail

simple-simpla lagi ok..
kalau berat sangat susah nak masuk...
lambat...
=)

Nur Azila Ismail said...

btul2 . x sume org nye internet laju kan . haha

Aizat Shafiq said...

@Nur Azila Ismail

betul tu...
tambah kalau mereka-mereka yang pakai broadband...
=)