October 13, 2010

1066 pembaca | Pencapaian terbaik setakat ni


Pencapaian tertinggi pembaca blog ni dalam sehari. Dah cecah 1066 pembaca dalam sehari. Satu peningkatan yang baik buat aku. Sebab buat pertama kali aku dapat cecah seribu dalam masa sehari. Post ni lambat jugak, sebab hari aku dalam perjalanan ke Kuala Lumpur. Jadi tak sempat nak post entry baru.

Alhamdulillah, cukup bersyukur dengan pencapaian ni. Yelakan, dah dapat cecah 1066 pembaca dalam sehari. Tapi selama mana aku dapat kekalkannya tu, belum tentu lagi. Thanks to all my reader. Sebab sudi baca entry aku ye. 

=)


kad kahwin
Kad Kahwin

9 comments:

Ery Farieha said...

gile kau

bg tips sket

hahahaha

SyUhAdA said...

wah byknyer..
thniah ek~

Aizat Shafiq said...

@ery farieha

hehehe...
tips ek?...
kena banyak main dengan SEO...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@syuhada

thanks ye...
bila dah capai nak maintain tu yang susah...
huhuhu

era_zierah said...

seo??
apekah e2?
software ke?
sori sbb x taw psl ni..
kalo leh g taw kat my chatbox kalo da reply...;)

Siti Nurhanim said...

orang len dah sampai ribu riban..hanim duk tunggang langgang lagi nieh.. nak dapat 100 pun susah.. huhuhu

Aizat Shafiq said...

@era_zierah

seo tu search engine optimization...
cara-cara nak optimumkan kita punya blog kat search Engine macam Google...
=)

Aizat Shafiq said...

@siti nurhanim

hehehe...
takpe2...nanti mesti dapat..
yang penting kita kena blogging dengan ikhlas hati...
=)

FasiHaH SupiaN said...

wah..hebatnya...macam mana boleh ramai macam tu? nak dapat 100 pun bukan senang sehari -___-


Umur Baru 8 Tahun Tapi Pencapaian Dia Tahap Dunia. Dia Bukan Orang Kulit Putih, Tapi Dia Dari India, Siapa Kata India Tak Hebat?