October 24, 2010

Aku seorang stalker?

Aku seorang stalker?


Kalau guna perkataan 'STALKER' ni kan macam jahat sangat. Betul tak? Tapi ape sebenarnye yang dimaksudkan dengan stalker ni? Kalau ikut kamus la kan. Stalker ni macam pengendap la. Selalu nak ambik tahu pasal seseorang tu. Kalau korang try Google kan maksud stalker ni. Banyak meaning yang korang boleh jumpa.

Antara meaning yang aku jumpa:
Seseorang yang ingin mengetahui pasal anda dengan cukup mendalam. Kadang-kadang boleh membuatkan seseorang tu rasa takut.
Wah. Sampai macam tu sekali ye. Sampai boleh buat orang takut dengan kita? Ish3. Bahaya betul stalker ni. Tapi kalau stalker ni berniat baik, macam mane pulak ye? Korang ade contoh tak stalker yang berniat baik ni macam mane?

9 comments:

molmolla said...

yes! banyak kali kena. memang takut~

aYaz said...

myb stalker ni nak cari calon utk jadi awek or isteri kot?
tu pasal jd stalker wlpn niatnya bukan nak wat jahat..
hahaha..

Aizat Shafiq said...

@molmolla

biase la...
orang dah popula..mesti ramai stalker...hahahaha

Aizat Shafiq said...

@ayaz

cari calon awek atau isteri?...
hahahaha...
macam pelik je..
=p

Rara Nasiha said...

tak pernah pulak jmpa stalker yang baik. kebanyakkannya ada niat buruk.

aYaz said...

yelaa..
mane la tahu..
niat org,kite tak tahu..
hrp2 dijauhkan la drpd org yg wat camtu..
:p

Aizat Shafiq said...

@rara nasiha

ade kot...
mane tau stalker tu nak berkenalan ke...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@ayaz

harapnye macam tu la...
kalau stalker baik2 takpe jugak...=)

Anastasia Ann said...

stalker yang bawa trafik.. haha