October 24, 2010

Blogger, Facebooker dan Tweeple sekalian | Undi anda amat diperlukan

Blogger, Facebooker dan juga Tweeple sekalian. 

Aku rasa korang mesti perasan yang sekarang saudara Joe kita sekarang ni sedang berusaha sedaya upaya nak promosikan Gathering antara Blogger, Facebooker dan juga Tweeple. Nak dapatkan bajet sehingga RM 10,000. Mungkin ni akan jadi salah satu gathering terbesar untuk blogger, facebooker dan juga tweeple. Dengan bajet RM 10,000 tu aku rasa memang tempat best-best boleh buat. Dan dipenuhi dengan banyak aktiviti.

Paling latest. Secreenshot yang aku ambik. Time pukul 12.30 PM hari ni 24 October 2010. Sekarang ni ranking berada di kedudukan no. 28#. Masih jauh lagi nak kejar kedudukan no. 1# tu. Jadi kalau anda rasakan anda merupakan seorang blogger, facebooker mahupun tweeple. Jasa baik anda diperlukan untuk vote. Mana tahu kita akan pecah rekod sebagai gathering terbesar antara blogger, facebooker an tweeple. 


Sila klik pada link di bawah untuk mengundi


Tak lame dah tarikh tutup. Korang boleh vote sampai 26 Oktober 2010 je. Tinggal dua hari lagi. Sebab anda je yang boleh tentukan ini akan menjadi kenyataan. Vota anda amat diperlukan.  Bukan untuk individu. Tapi untuk keuntungan bersama. Mana tahu, kot-kot kita boleh jumpa kat gathering tu nanti ke. =)



6 comments:

Kyuubi said...

dah vote pun.. hihihi

Ery Farieha said...

dah vote!

tp x promo lagi

adeh~

skrg dah #24 kot

Aizat Shafiq said...

@kyuubi

thanks...
hidup blogger...hahahaha

Aizat Shafiq said...

@ery farieha

kena promote cepat2...
hehehehe...
sponsor tu...=p

Anastasia Ann said...

dahh vote. hehe.. leh jumpa ramai2 kan kan kan..

Aizat Shafiq said...

@anastasia ann

insyaallah...kalau ade rezeki...
kita jumpa la nanti...
=)