October 4, 2010

Cek Pertama Nuffnang aku dah sampai


Yesss !!! Akhirnya sampai jugak Cek Nuffnang aku yang pertama. Lame jugak la nak tunggu cek ni. Sebab time aku cash out chek ni time tu aku bukan lagi berstatus "Gliteratti" jadi masa yang diambil untuk cash out cek pun dua bulan. Sebab tu beruntung bila dapat status Gliteratti ni tau. Macam-macam kelebihan yang boleh dapat. 

Pendapatan pertama aku dengan Nuffnang tak lah tinggi mane pun. Sekadar dapat tiga angka tu ade la. Nak cecah RM 500 pun belum lagi. Tapi Alhamdulillah la. Boleh la tambah-tambah pendapatan sikit. Hehehe. 

So, sekarang ni siapa kata blogging tak boleh buat duit?

Ni lah buktinya. Tapi setiap yang aku dapat ni makan mase jugak nak dapat. Sebab banyak yang aku perlu belajar dan kena faham pasal selok-belok blogging ni. Sebab tu kena ade usaha jugak la. Ape-ape pun, thanks kepada pengunjung blog ni yang tak putus=putus datang memberikan sokongan.

Thanks untuk anda semua.


26 comments:

Ery Farieha said...

jom belanja aku
nak dtg KL kan this week?
hehehehehe

aYaz said...

tahniah..
nnt bleh mintak kamu belanja nih..
hek...
:p

Dakwat Basah! said...

wah.tahniah bro.sempt lg buat open house ni.hehe

Kalamhati said...

bravo!hehe..ni yg tambah semangat akak ni..

ProfHariz said...

Aku belum merasa.. huhuhuhu

sarah-najwan said...

tahniah..bilalah saya nak dpt cenggini..hehe...hepi2 blogging..

Nur Azila Ismail said...

hehe . boleh la zila jadikan aizat sebagai idola :)

zack zaifull said...

best-best... char kuew tiaw satoo.... aizat belanjaaaaa

Faizal@PeJAY said...

open table le

DaHLia said...

Tahniah!!!!
wahh banyak tu 3angka untuk first cashout :D

mAsHiMaRo said...

wah,bau smpai tadi ke hape???
ngah tunggu cek gak ni~~:)

Aizat Shafiq said...

@Ery Farieha

hahahaha...
tak jadi turun KL la dis week...
=p

Aizat Shafiq said...

@ayaz

belanje?...
hehehehe...

Aizat Shafiq said...

@Dakwat Basah

Open House?...
hahahaha...
tak cukup la nampak gayenye...
=)

Aizat Shafiq said...

@Kalamhati

hehehe...
thanks kak...
=)

Aizat Shafiq said...

@profhariz

takpe la...
nanti mesti dapat punye...
=)

Aizat Shafiq said...

@sarah-najwan

thanks...
bukan senang jugak...
ape yang penting kita blogging dengan happy...
baru dapat hasilnya...
=)

Aizat Shafiq said...

@Nur Azila Ismail

hehehe...camtu ye...
ramai lagi yang hebat tau....
=p

Aizat Shafiq said...

@zack zaifull

char kuew tiaw?
no problem punya.....
hahahaha

Aizat Shafiq said...

@Faizal@Pejay

hahaha...
tak tahu nak open kat mane...
=p

Aizat Shafiq said...

@Dahlia

thanks...
boleh la...rezeki sikit-sikit...
=)

Aizat Shafiq said...

@mashimaro

a'a...
baru sampai tadi...
lame jugak la nak sampainye...

Faizal@PeJAY said...

mcd tempat terbaek..pembaca setia nie..jgn hampakan harapan kami semua

Aizat Shafiq said...

@Faizal@Pejay

hahahaha...
ye la tu...=p

Nur Azila Ismail said...

dan aizat salah satu dari org yg hebat tu . hhee

Aizat Shafiq said...

@Nur Azila Ismail

ish...
tak la...
biase2 je...
hehehehe