October 5, 2010

Digi Youths memeriahkan blog aku

Setelah sekian lama menunggu, akhirnya Buffered Earnings terbaru muncul di blog aku. Lame jugak la nak tunggu BE yang baru. Lebih kurang 2 minggu jugak la. Sebab BE ni muncul lepas BE last aku dah jadi metered earning minggu lepas. Ingatkan Nuffnang dah tak sayang aku lagi dah. Hehehe.


Cantik kan iklan dari Digi ni. So, colorful. Sebab tu aku klik. Tapi bukan untuk fraud klik tau. Sebab aku nak tahu. Bila klik iklan ni terus membawa aku ke Facebook | Digi Youths.


Facebook | Digi Youths memang dikhaskan untuk mereka yang masih muda remaja la. Atau masih boleh dikategorikan sebagai Youths. Aku ni Youth lagi ke? Hahaha. Kalau korang nak tahu lebih lanjut pasal Digi Youths ni jangan lupa klik iklan tu tau. Ingat say no to Fraud Klik. Korang klik iklan tu sebab korang nak tahu pasal Digi Youths ni tau.


3 comments:

diana said...

yeayyy..
saye pun ade..

Aizat Shafiq said...

@diana

seronokkan?...
dapat BE baru...
hehehe

SyAmSuL AnUaR said...

x dpt pn..hehe ^_^

Anda Dapat Award Sila Ambil