October 21, 2010

Kelantan FA bayar gaji pemain 100,000 pound seminggu?

Kelantan sanggup berbelanja besar untuk menang Piala Malaysia kali ni? Betul ke? Dengar-dengar cerita Kelantan nak beli player dari EPL dengan harga perpindahan sampai jutaan ringgit semata-mata untuk menang Piala Malaysia kali ni. 


Dikhabarkan pemain yang bakal dibeli Kelantan tu memang cukup terkenal. Lepas tu sekarang ni player tu dah tak nak main untuk kelab lama dah. Sebab tu Kelantan nak beli. Gaji pemain ni pulak 100, 000 pound seminggu. Wah2.. Mampu ke KAFA nak tanggung nanti?

Nak tahu sape bakal jadi pemain Kelantan dengan pemindahan yang cukup kontroversi? Jom kita tengok gambar kat bawah ni.


Korang percaya tak sekarang? Kelantan memang betul-betul nak menang Piala Malaysia kali ni. Sebab tu diorang sanggup berbelanja besar. Dan sebab tu jugak la malam semalam Rooney tak turun time Champions League. Sebab main untuk Kelantan. Tapi semalam baru first game, sebab tu tak dapat score lagi. Tak dapat rentak kot. Hahahaha.


p/s : Hehehehe. Gurauan semata. Kalau Kelantan betul-betul beli pun ape salahnye kan. =)

4 comments:

Afiq Bukhari said...

ingtkan betul td..kalau betul mmg ramai la turun kelantan nk tgk rooney training haha

Aizat Shafiq said...

@afiq bukhari

kalau betul tadi...
memang Kelantan confirm juara la selama 4 tahun berturut-turut...hehehehe

SyAmSuL AnUaR said...

hahaha.. blh ttp kelab kelantan kalu ambl pemain tu..

Aizat Shafiq said...

@syamsul anuar

hehehe...
tu la pasal...
=)