October 9, 2010

Majlis Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Harlina LIVE @ TV3

Tarikh 10.10.10.. mungkin bakal menjadi satu  tarikh yang bermakna untuk seseorang tahun ni. Selalunya tarikh-tarikh ni selalu dipilih untuk melangsungkan majlis perkahwinan. Betul tak? Termasuk la Angkasawan Negara kita. Datuk Dr. Sheikh Muszphar bersama pasangannya Dr. Harlina. 

Majlis perkahwinan ni jugak mungkin dikatakan sebagai 'Wedding of The Year' dengan ramai tetamu jemputan dari luar negara. Majlis perkahwinan ni bakal dinanti-nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia. Sebelum kita cerita lebih lanjut pasal Majlis Perkahwinan Dr. SMS dengan Dr. Harlina ni, jom kita tengok gambar-gambar Pra-Perkahwinan beliau.




Macam berada di alam fantasi pulak kan?..Hehehe. Kalau tak silap aku, berdasarkan maklumat yang aku dapat, fotographer untuk wedding Dr. SMS dengan Dr. Harlina ni mungkin cecah ribuan ringgit. Paling kurang pun RM 10,000. Tapi tak tahu la kalau dapat sponsor kan?

Ape-ape pun kalau korang nak tengok Majlis Gilang-Gemilang Perkahwinan Dr. Sheikh Muszaphar dan Dr. Harlina, nantikan siaran langsung di TV3. Siarang langsung terus dari Putrajaya International Convention Centre (PICC) jam 2 petang. Manakala Siaran Tertunda untuk majlis Akad Nikah Dr. Sheikh akan disiarkan dalam slot NONA. Esok same-same kita duk depan TV ye. Hehehe.

9 comments:

nurul huda said...

nk mntak izin share kt blog sy leyh?? :)

Aizat Shafiq said...

@nurul huda

silakan..silakan...
=)

nurul huda said...

huhu... toche2... ;)

winna shinta said...

waaa.. nak kawen nan nex angksawan laa.. nk gak kawen femes cm gini.. hehehee

Aizat Shafiq said...

@nurul huda

=)

Aizat Shafiq said...

@winna shinta

tak mampu la...
laen kalau ade orang sponsor kan?...
=)

Emilia Emira said...

the theme is superb!!haha

Aizat Shafiq said...

@emilia emira

sangat setuju dengan anda...
=)

miss lolly a.k.a luvfareda said...

eh bile siaran lgsg ? xtaw ponm :(