October 6, 2010

Review 8# Masam-manis | Blog yang penuh dengan cerita

Ada apa dengan masam-manis

Gula-gulakah?

Buah-buahan kah?

Atau pun ikan yang dimasak masam-manis?

Hahaha. Melalut pulak aku. Tak lain tak bukan kali ni tajuk blog yang aku terjah bertajuk masam-manis. Hehehe. Kalau korang nak tahu pemilik blog ni merupakan pembaca setia blog ni. Selalu tinggalkan komen yang bernas-bernas. Betul. Korang akan jumpa komen pemilik blog ni. Boleh kata setiap entry baru aku mesti ade komen beliau.


Untuk pengetahuan korang, tuan blog masam-manis ni nak graduate 10.10.10. Wahhh. Perfect ten gitu. Kalau nak tahu lagi pasal graduation beliau. Jom la singgah ke blog masam-manis. Lepas tu korang tinggalkan sekali komen kat blog tu. Aku confirm, nanti mesti tuan blog tu datang jenguk korang balik.

Ape yang ade dalam blog masam-manis?

Macam-macam. Korang nak tahu pasal review. Pasal pandangan isu semasa. Semua ada. Korang jenguk kan kaki ke blog tu, memang banyak yang korang nak baca. Apa lagi. JOm ke blog masam-manis ye.

2 comments:

aYaz said...

ehe...
mekaseh byk2 sbb sudi review masam-manis..
^.^

Aizat Shafiq said...

@ayaz

kan sharing is caring...
=)