October 17, 2010

Seharian aktiviti di Mid Valley Megamall

Hari yang penuh dengan aktiviti. Sebab hari ni aku habiskan masa dekat Mid Valley. Jumpa member-member lama. Maklum la, lepas belajar hari tu masing-masing dah kerja. Sambung belajar. Cuma aku je yang agak lambat sikit. Sebab baru dapat tawaran kerja.


Tadi kat MidValley. Memang cukup ramai orang. Turut berlangsung Chocolate Exhibition kat situ. Sebab tu ramai kot. Nak tahu pasal chocolate exhibition boleh jenguk kat blog asfiedaimpiana ye. Sebab aku tak banyak ambik gambar kat situ. Hehehe. Lagipun tuan blog ni join contest makan chocolate tau. Siap menang lagi. Hehehe.

Memang kat Mid Valley tadi agak buntu. Sebab tak tahu nak buat ape. Sebab bila terlampau ramai sangat orang. Memang aku kurang suka sikit. Tapi nak buat macam mane kan. Tempat tu paling strategik nak jumpa member aku. 

Nak tengok movie ramai sangat. Pastu kitorang layan lah bowling. 


Untuk makluman korang, memang MidValley Cosmic Bowl ni tempat favourite aku la. Sebab kat sini, aku selalu menang. Kalau tempat lain tu memang sangat susah nak menang. Tadi pun aku menang, walaupun dah 4 bulan tak main boling. Tapi masih boleh kekalkan pencapaian. Hehehe.

Nak jugak ambik gambar point last tadi. Tapi tak sempat. Sebab habis-habis je. Terus skrin tu tunjuk benda lain. Tension betul. Jadi tak boleh la nak tunjuk kat korang berape point aku. =)


Ni pulak gambar kat Wedding Exhibition. Sangat cantik. Sebab memang aku minat kereta Ferarri ni pun. Cuma bila letak bunga-bunga macam ni hodoh la pulak ye. Kalau time wedding dapat merasa pakai kereta ni sekejap pun dah kira ok. Tapi kalau tak silap aku, sewa untuk beberapa jam je dah main ribu. Lagi elok kalau tak membazir kan?

Tu je lah untuk hari ni. Esok kita cerita lain pulak ye. Nite guys. =)

2 comments:

molmolla said...

lol! patutlahhhhh tamau ikut kami :D

Aizat Shafiq said...

@molmolla

hehehehe...ade program lain la...
sebab tu tak ikut tu...
=)