October 6, 2010

Sejauh mana fikiran anda? | Jawab teka-teki ni


Kali ni aku nak test IQ korang. Sejauh mana korang dapat teka, teka-teki ni? Cepat ke lambat? Ok, jom kita tengok soalan nya.


Fikirkan jawapan sebelum scroll ke bawah ye.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


Ok. Dah tahu jawapannye kan? Sebelum korang tahu jawapan tu ape yang korang jawab?
Hehehehe.

12 comments:

missbby said...

otak saya memang jahat..tapi memula saya punye jawapan BOOTS,lepas tu RANDOM..lepas tu saya boleh terfikir jawapan yang bukan2..hehehehe..apapun nice question n answer..:)

Aizat Shafiq said...

@missbby

hehehehe...
tu nak test fikiran anda...
=)

Ratu Syahadah said...

uish bahaya betol

ProfHariz said...

tak sangka weh... Aku jawab semua betul ngan jawapan ko :P

Aizat Shafiq said...

@Ratu Syahadah

hehehehe...
sebab tu nak uji fikiran anda semua...
=)

Aizat Shafiq said...

@profhariz

wah2...
hebat2...
hahaha

aYaz said...

dah try yg ni..
hmm..sbnrnya byk lg ejaan lain,
cuma biase2 org akan pikir yg agak bukan2..
aku juga kadang macam tu,
huhuu...

Aizat Shafiq said...

@ayaz

tu la pasal...
biase la manusia...
hehehe...mesti pikir bukan2 dulu...
=)

Nor Athirah Ismail said...

mule2 tira jawab boots , pastu random pastu panas . HAHA

then yang tige bwh tu , mule mepek2 da . hihi . phm2 sendiri jew la . hihi . :D

Aizat Shafiq said...

@Nor Athirah Ismail

hehehe...
sebab tu nak uji tira punya fikiran ke mane...
=)

masturah idrus said...

yg no 3 tu, spontaneously i think word 'panas'. hehe

Aizat Shafiq said...

@masturah idrus

hehehe...
mesti pikir bukan2...hehehe