October 13, 2010

Shahz Jaszle bercinta dengan Maria Farida?

Ye ke? Ke ni salah satu cara Shahz Jaszle nak tarik populariti. Mungkin jugak? Kalau ikut laporan berita dia saje-saje nak letak gambar tu kat BlackBerry Messenger. Takkan kot. Kalau tak ade udang di sebalik mee batu.


PETALING JAYA: Pelakon kacak, Shahz Jaszle menafikan mempunyai hubungan istimewa dengan aktres jelita Maria Farida.
Shahz memberitahu hubungan mereka hanya sekadar rakan artis dan menganggap Maria Farida sebagai artis senior yang dikaguminya.
"Saya dengan kak Maria tidak bercinta, saya kagumi dan hormati dia sebagai rakan atis yang banyak pengalaman. Dia banyak beri tunjuk ajar dalam lakonan saya.
"Tentang gambar itu kami sekadar suka-suka ketika di lokasi penggambaran, kami rapat kerana sering berlakon bersama iaitu dalam drama Asmara dan Bola Cinta baru-baru ini," katanya ketika dihubungi mStar Online.
Shahz juga memberitahu gambar tersebut diletakkan di profil BlackBerry Messenger (BBM) miliknya tanpa sebarang niat atau memberitahu tentang sesuatu hubungan istimewa.
"Saya tak sangka ia boleh menjadi isu, saya fikir ini hanya sekadar suka-suka. Tentu dia marah jika dapat tahu berita tidak benar ini. Saya benar-benar tidak ada apa-apa hubungan dengannya selain rakan kerja," katanya.
Dalam pada itu pelakon drama Asmara ini memberitahu dia gembira dengan sambutan penonton terhadap drama tersebut.
"Banyak maklum balas yang baik saya terima dari drama Asmara itu. Alhamdulilah rating juga semakin meningkat. Ramai juga yang tegur saya di luar dengan nama abang Asmara," jelasnya.
Dalam pada itu, Shahz memberitahu terpaksa memotong rambutnya untuk drama terbaru terbitan TV Hijrah. Dia bakal memeggang watak seorang budak nakal yang baru pulang dari luar negara yang akhirnya insaf.
"Watak kali ini sedikit berbeza, saya seorang budak yang nakal baru pulang belajar dari luar negara. Memiliki sebuah keluarga yang kaya raya, namun kejadian demi kejadian dia mula insaf sehingga merubah dirinya menjadi seorang ustaz,
"Untuk drama 12 episod ini saya sudah memotong rambut, memang rasa sangat sayang sebab saya sudah biasa tampil dengan rambut panjang, tapi terpaksa sebab ini adalah kerjaya saya," katanya yang sedang menjalani penggambaran drama Mistik Alam Hitam.No comments: