October 14, 2010

'Standing Urinals' untuk kaum wanita di Negara China

Tandas baru untuk kaum wanita. Aku pun tak tahu macam mana diorang pikir benda ni. Adakah ini memudahkan ? Atau makin teruk ade la. Ni merupakan, salah satu tandas unisex di Negara China. Cuba korang bayangkan, diorang reka ni untuk kaum wanita, nak memudahkan kononya.

Project ni bermula bulan lepas kat Shaanxi Normal University di negara China. Project yang dinamakan 'Standing Urinals' ni untuk kaum wanita boleh dijumpai di universiti ni an sekarang ni pun dah banyak terdapat di pusat-pusat membeli belah di Negara China.

Kaum wanita sekalian korang setuju ke?





16 comments:

Ery Farieha said...

tak nak aku

kotoq~

Bro Framestone said...

he..23x benda yang dipegang teu mmg dah lama ade....

walau bagaimanapun kencing berdiri banyak memberi kesan juangka panjang xkira la lelaki atau perempaun...

sebab tue bro dah lebih 13tahun stop kencing berdiri... riso

Regard,
BroFramestone Blog
@ Sudi-sudikan melawati BroFramestone In D' House

Aizat Shafiq said...

@ery farieha

tu la...pelik semacam plak...

Aizat Shafiq said...

@bro framestone

memang tak elok pun sebenarnye...
hmmm...
tapi kalau yang perempuan ni...memang nampak pelik sangat...
macam2 diorang ni...

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

aiyok.. pelik2 la dorg ni..

Kyuubi_85 said...

mcm2 la diorg ni.. pelik2..

Kalamhati said...

melawan taba'ii dah ni..lagipun tak bersih kalu wat gitu..huhu

masturah idrus said...

jijiks kot..........

missbby said...

ishhh..takmo lah cam gini..boleh pulak unisex..huhu..sanggup tahan dari kencing..haha

Aizat Shafiq said...

@aisumi chan

tu la pasal...
macam2 hal diorang ni tau..

Aizat Shafiq said...

@kyuubi_85

tu la...
ni lah akibatnye bila terlampau kreatif...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@kalamhati

memamg pun kak...
tu la pasal...diorang ni suka pulak nak reka2 macam ni...

Aizat Shafiq said...

@masturah idrus

sangat setuju...
=)

Aizat Shafiq said...

@missbby

sekarang kat Malaysia pun dah ade jugak toilet yang unisex kan?...
huhuhuhu

cik erny ™ said...

geli la.... susah lg ader laa.. pengotor la dog ne... eee...

Aizat Shafiq said...

@cik erny

hehehehehe...
tu la pasal....
tah pape...
=)