October 14, 2010

Tercapai jugak hasrat nak berada di ranking bawah 500,000

Akhirnya hasrat untuk berada di ranking bawah 500,000 untuk ranking alexa tercapai jua. Aku ingatkan tak dapat nak capai ranking bawah 500,000 sebelum 15 haribulan ni. Tapi tak sangka pulak yang aku boleh capai jugak ranking bawah 500,000 ni semalam. Lagipun aku baru nak masuk 2 bulan lepas tukar domain. Tak sangka begitu cepat jugak naik rankingnye. =)


So, sekarang ni, my next target nak capai bawah 200,000 sebelum berakhirnya tahun ni. Mane tau, kalau ade rezeki dapat jugak aku capai kan. Ape-ape pun, blogging ni kena ade target. Baru best. Hehehe. Kalau dah capai target tu rase seronok sangat. 

Korang pulak ape targetnye?

9 comments:

SyAmSuL AnUaR said...

wow..!!! bgs2 n tahniah..ssh gk nk capai tahap tu... -_-"

Saya Suka Cara Kamu Berfikir

Aizat Shafiq said...

@syamsul anuar

thanks...
sikit2 nanti mesti dapat...
=)

aYaz said...

congratz... ^.^
err..
bg aku,wat ++ kenalan via blogging ni,
target lain,takde lg kot..
akan dtg myb akan ada target khusus..
(target dapat hubby seorg blogger kot?)
hahaha...
no way lar...
:p

Nur Azila Ismail said...

smoga berjaye :)

Aizat Shafiq said...

@ayaz

wah2...
target nak cari husband di kalangan blogger tu...hehehehe
hebat...
hebat...
=)

Aizat Shafiq said...

@nur azila ismail

thanks...
untuk anda juga..
=)

aYaz said...

hishh...
takde lah....
kan ayat tu dalam ( )...
ngehehehee~
:p

Aizat Shafiq said...

@ayaz

hehehehe...
mane la tau kan...
=)

aYaz said...

aizat,aizat...
takdenye ar..
sesaje...
:p