November 22, 2010

Best kan kalau dapat traffic tinggi

Best kan kalau dapat traffic tinggi-tinggi. Aku baru je lepas jenguk blog Cik Epal tadi. Alaaa. Cik Epal yang terkenal tu. Korang kenal tak? Hari ni dia buat entry pasal traffic yang paling rendah dia dapat. Terus-terang. Dia hebat. Memang hebat pun kan. Walaupun berhenti blogging lebih kurang 4 bulan. Tapi masih lagi boleh maintain traffic hebat kan. Kalau nak dibandingkan dengan blog aku yang seciput ni memang tak setanding la dengan Cik Epal kan?


Tengok je la statistik Cik Epal ni kan. Tinggi tu. Aku nak dapat macam tu pun. Pejam celik. Pejam celik pun tak dapat. Agak-agak korang, korang tahu tak ape rahsia Cik Epal ni ek?...Jom kita gosip-gosip kat sini. Hehehehe.

* agak-agak kalau aku bukak blog yang pakai name Encik Epal ade orang marah tak?...hehehe

10 comments:

sarah-najwan said...

salam..

hepi2 blogging deh..usaha tangga kejayaan..

DaHLia said...

salam...
cik epal ramai peminatt...
memang trafik up abis..
daku ni apa yang ada..heheh

fndrocka said...

Cik eoal berhenti blogging ke dia private blog?

Sya Isya said...

yang Sya tahu, orang ramai suka baca apa yang ditulisnya di blog. jadi, konsepnya di sini, content is a king.

ardinihumaira said...

:) InsyaAllah kamu boleh!

Aizat Shafiq said...

@sarah-najwan

hehehehe..
thanks...

same2 la enjoy blogging ye...
=)

Aizat Shafiq said...

@dahlia

wsalam...
memang ramai peminat...
cik dahlia pun ape kurangnye kan...
hehehehe

Aizat Shafiq said...

@fndrocka

private blog sambil2 berhenti berblogging jugak...
=)

Aizat Shafiq said...

@sya isya

yep...
that's true...
content is the main factor...
tapi kena pandai promosi blog jugak...
=)

Aizat Shafiq said...

@ardinihumaira

hehehe..
thanks...
=)