November 12, 2010

Bloglist aizatshafiq.com dah keluar !

Bloglist untuk aizatshafiq.com dah keluar. So, korang lupa nak jenguk-jenguk tau. Bloglist ni mungkin akan kekal sampai hujung tahun. Thanks to all yang participating ye. Kat bawah ni semua list blog yang berada dalam bloglist aku. Jangan lupa berkunjung kat blog mereka ye.





Kepada yang tak sempat nak join bloglist kali ni. Nanti aku akan bukak lagi bloglist blog ni. Mungkin bulan depan. Harap korang boleh join la bloglist aku bulan depan ye. =)

17 comments:

Tn.Punya said...

aduh... den tak tersenarai.. terlepas den..huhu

Nur Azila Ismail said...

tq senaraikan zila :)

Siti said...

uikk bila masa ade nih.. tak tau pun.. sedihla tak tersenarai.. :(

eiela said...

tak sempat nak join,,nanti nak join jugak lah.

Aizat Shafiq said...

@tn. punya

takpe2...
nanti akan dibukak lagi bloglist ni...
nanti join ye...
=)

Aizat Shafiq said...

@nur azila ismail

thanks ye...
=)

Aizat Shafiq said...

@siti

ade2...
banyak kali jugak promote...
terlepas pandang kot...
=)

nanti next time join k...
=)

Aizat Shafiq said...

@eiela

ok2...
nanti join taw...
=)

::wan fadhilah:: said...

wah.. tersenarai gak.. TQ3!!

airazulaikha said...

terima kasih aizat..heheheh :)

Aizat Shafiq said...

@wan fadhilah

same2...
=)

Aizat Shafiq said...

@airazulaikha

same2....
=)

Syafrizal said...

tahniah pada mereka yang tersenarai

Aizat Shafiq said...

@syafrizal

hehehehe...
thanks...
=)

ijatnuar87 said...

tq so much...hehehhe...

Aizat Shafiq said...

@ijatnuar87

same2....
=)

Jard The Great said...

http://ignorantbrat.blogspot.com/
aku!!