November 5, 2010

Cek kedua daripada Nuffnang


Ramai yang dah tunjuk income masing-masing. Aku baru je dapat. Tapi tak banyak sangat pun. Tak hebat macam korang-korang yang kat luar sane. Ade tu yang dah sampai ribu-ribu. Aku je terkedek-kedek lagi nak kejar. Nak cecah RM 500 pun susah lagi sekarang ni. Tapi bersyukur jugak la sebab ade side income dari blogging ni. Kalau aku tahu dari dulu lagi, aku dah lame dah start blogging secara serius. Ni sebab aku tak tahu la. Aku mula serius pun sejak awal tahun ni. Bila aku sendiri ade broadband. 

Ape-ape pun. Memang blogging ni boleh buat duit. Thanks to Nuffnang. Yang penting korang kena ikhlas dan rajin mencari peluang. Tu je. Selamat berblogging ye. =)

8 comments:

Nur Suaidah said...

mcd satu!!! :D

Unknown said...

tahniah,
apa lagi?
open table.....



^.^

Nik Evi said...

wow boley belanja :P

aizatshafiq said...

@molmolla

boleh2...
sendiri bayar....
hahahaha

aizatshafiq said...

@ayaz

open table?..
hahahaha...
income pun ciput je...
tak mampu nak open table...
=p

aizatshafiq said...

@nik evi

income ciput je...
hehehehe...
coklat 20sen boleh la kot...
=p

kak gojes said...

okey la tu dah dapat cek kedua...eheheh..sy baru satu

aizatshafiq said...

@eryati

hehehe..nanti dapat la tu cek lagi satu...
=)