November 11, 2010

Cepat sebelum terlambat | Bloglist masih dibuka

Hari ni merupakan hari terakhir untuk aku ambik nama untuk aku ambik nama blog untuk berada dalam bloglist aku. Dan mungkin jugak mereka yang berada dalam bloglist tu akan kekal sampai hujung tahun. Kalau korang masih lagi tak letakkan link blog korang. Boleh tinggalkan lagi. Sebab nak manage bloglist ni jarang-jarang. Sebab tu aku bukak peluang ni untuk korang yang selalu melawat kat blog aku.



Kalau korang nak join, boleh refer dekat entry kat bawah ni. Sebab senang aku nak sort link korang nanti ye.


Cepat tau. Sebab aku bukak bloglist ni sampai tengah malam ni je. Pukul 11.59 malam dah tutup dah. Aku harap korang cepat-cepat tau. Tak susah pun. =)

4 comments:

Hana_Hide said...

http://hanahide4ever.blogspot.com

Cerita & pengalaman sendiri & juga info2 ttg entertainment dari korea & Jepun

ika puk puk said...

http://ikapukpuk.blogspot.com

blog ika nie pasal kehidupan ika (like a diary.hihi), benda2 yg ika minat, ade gak isu2 semasa..

LadyBird said...

letak blog lady sekali..
more kepada kesihatan :)

http://sweet-ladybird.blogspot.com/

jemputlah komen sekali yer :)

::wan fadhilah:: said...

bleh join lgi ke ni?

klau bleh ni link ke blog sya

http://whateverwan.blogspot.com

cite pasal kehidupan skrng..
tQ! =)