November 6, 2010

*Contest- Miss Lolly's | Birthday*

Kali nak bercerita sikit pasal birthday. Aku rasa korang pun kenal. Sebab celebrity blog ni (ye ke?) memang cukup terkenal. Tak kira la dalam alam blog ke. Dalam alam twitter ke. Hahahaha. Gelaran cik lollypop. Oppsss. Cik Lolly Lurve. Nak tahu kisah hidup cik Lolly? Boleh la tengok kat Komik : Hikayat Puteri Lolipop, hasil nukilan Joegrimjow

Bersempena dengan Hari Kelahiran Cik Lolly yang ke-32...Opss...Ke-23. Dengan berbesar hati Cik Lolly buat contest ni. First time tu. Jadi ape salahnye kan. Kalau korang join. Sebab hadiah kat sini pun menarik jugak. 

Hadiah : RM 100 x seorang pemenang dan 3x hadiah saguhati

Tak nak cerita panjang-panjang sebab kalau korang nak tahu pasal contest ni aku cadang kan korang tengok la sendiri kat blog Miss Lolly. Kat situ lagi detail sekarang ni aku nak concentrate aku punya entry contest tu. HAHAHA. Concentrate la sangat.



*************

Berbalik kepada contest tu:

Ape yang aku nak hadiahkan pada Cik Lolly kalau diberi RM 100?


Kalau kita bercerita pasal hadiah birthday tentu la kita nak something yang boleh dijadikan kenangan. Kalau boleh value benda tu biarlah dapat dikenang sampai bila-bila betul tak? Kalau benda tu dah pakai-pakai je rosak, mungkin susah nak memberi sebarang makna. Hehehe.

Hadiah ape ye?


Setelah di fikirkan. Aku rasa kalau aku ade RM 100, aku nak hadiahkan Miss Lolly jam macam kat atas ni. Tapi yang replica je la. Kalau yang original punya RM 1000++. Den tak mampu lagi. Nanti bila nak kawen Cik Lolly mintak la dengan 'ehem' a.k.a Abg Fahrin awak ye. Mesti nanti dia hadiahkan satu. Hahaha. Macam mane Cik Lolly? Berkenan tak? =D


Birthday Wishes

Bersempena dengan Hari Kelahiran Cik Lolly kita yang ke-23, aku ambil kesempatan kat sini [kira wish in advance la ni] nak wish Selamat Menyambut Hari Lahir yang ke-23. Semoga umur Cik Lolly panjang dan dapat jodoh dikalangan orang yang baik-baik. =D Lepas tu, nak doakan juga semoga cita-cita Cik Lolly tercapai la. Walau ape pun yang terjadi, yang penting kita perlu ingat yang kita hanya merancang dan Allah s.w.t yang tentukan. Semoga berjaya dalam hidup dan mendapat ape yang dihajati.

Last sekali, jangan nakal-nakal ye. Sebab i'm watching you. Hahahaha.


14 comments:

Jard The Great said...

gud luck! hehe

syashafie said...

jam tuh chantek :)
gud luck yeq !

Aizat Shafiq said...

@jard the great

thanks...
=)

Aizat Shafiq said...

@syashafie

hehehe...
thanks ye...
=)

Sharinginfoz said...

all the best

Epul Azimi said...

wow,jam tag ni mmg mahal,beribu tu tapi klo yg replika 3 RM 10 je..hahaha

semoga berjaya .:)

molmolla said...

owhhhhh!! ada contest rupanyaaaa, tu pelik apasal banyak update pasal lolly ni.. heheheh :D

gudluck!!!

miss lolly a.k.a luvfareda said...

Waaaaaaaaaaaahai aizta. jam itu sungguh ku berkenan. Kewkeke* cantik gilewwwwwwwwwwwww.


apepun tengs j0ing.


im watching u too wakakak !!!

Aizat Shafiq said...

@sharinginfoz

thanks..
=)

Aizat Shafiq said...

@epul azimi

hahahaha...
mesti la..tag heure tu...
=p

thanks ye...
=)

Aizat Shafiq said...

@molmolla

hehehehe...
ape lagi...join la cepattt...=)

Aizat Shafiq said...

@miss lolly

same-same...
nak satu ke?...
suruh abg ehem beli ye...hehehehe....

Miza Yusof said...

good luck :)

Wan Gerrard said...

Good luck bro ^_^v nak join gak~